Marks & Spencer

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-1-4348103
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk az Árkád Bevásárlóközpont földszintjén található.


A Marks & Spencer üzletekben a 36-os mérettől az 50-es méretig egyaránt nagy a választék, és minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb ruhát, vagyis a saját stílusát.
A kollekció erőssége a variálhatóság: a szoknyákhoz, nadrágokhoz többféle felsőrészt választhatunk, sőt a kosztümöknél a blézer és szoknya külön-külön is megvásárolható.
A gazdag fazon- és színválaszték mellett népszerű, hogy a nadrágok, szoknyák, ruhák, blézerek egy méreten belül többféle hosszúságban kaphatók.

A gépben mosható kosztümöktől és nyakkendőktől, a vasalást nem igénylő pamut blúzokig, ingekig, számos olyan praktikus holmit vásárolhatunk a Marks & Spencer üzletekben, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a mai rohanó életformához.
Első értékelő
Megnyitás
1992
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Marks & Spencer
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 10:09

Nem annyira az én ízlésvilágomat elégíti ki az üzlet, viszont a kozmetikai termékeiket, és kiegészítőiket nagyon jónak találom.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:47

Angol elegancia és minőség a javából. Kicsit konzervatívabb stílus. Amikor titkárnős korszakom volt, rengeteg szoknyám, blúzom és nadrágom volt innen. Nagyon szerettem és évekig hordtam, mivel minőségileg egy csúcs kategória. Árban érezhető is. Letisztult formái miatt mindig meg is szóltak, hogy lehetnék egy kicsit vagányabb is. Ahogy öregedtem és vagányabb lettem, az üzlet el is került. Vagy én őt. :)Ajánlom, ha konzervatív akarsz lenni, a mai vagány világban.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:59

Előre leszögezem, én inkább csak nézelődni járok a Marks és Spencerbe, viszont édesanyám egyszer-egyszer megenged magának itt egy kis költekezést. Ez általában ritkán fordul elő, úgyhogy karácsonyra általában innen lepem meg valamivel. Eddig bármit vettünk, klassznak bizonyult. Bár az árak rendkívül magasak, a minőség tényleg szuper! Még egyszer sem fordult elő, hogy vissza kellett volna vinnünk valamit. Inkább középkorú hölgyek számára ajánlom, bár nemrég megláttam itt álmaim ballonkabátját, az más kérdés, hogy végül nem vettem meg. Ihletet meríteni sem utolsó a hely, érdemes körülnézni, ha megengedheted magadnak, akkor venni valamit, mert tényleg elegáns darabok vannak. Plusz pont a kozmetikai részlegért! A parfümök, kölnik nagyon jó illatúak, és a szappanok is pompásak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 22:03

Márkás termékek igen drága áron.