Marks & Spencer Áruház

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-8838399
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Az üzlet az Allee üzletház földszintjén található.
A Marks & Spencer üzletekben a 36-os mérettől az 50-es méretig egyaránt nagy a választék, és minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb ruhát, vagyis a saját stílusát.
A kollekció erőssége a variálhatóság: a szoknyákhoz, nadrágokhoz többféle felsőrészt választhatunk, sőt a kosztümöknél a blézer és szoknya külön-külön is megvásárolható.
A gazdag fazon- és színválaszték mellett népszerű, hogy a nadrágok, szoknyák, ruhák, blézerek egy méreten belül többféle hosszúságban kaphatók.

A gépben mosható kosztümöktől és nyakkendőktől, a vasalást nem igénylő pamut blúzokig, ingekig, számos olyan praktikus holmit vásárolhatunk a Marks & Spencer üzletekben, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a mai rohanó életformához.
Megnyitás
1992
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Marks & Spencer Áruház
S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 14:44

Sokáig hanyagoltam a Marks & Spencert, mert nem éreztem úgy, hogy én vagyok az üzlet célcsoportja. Az elmúlt években úgy vettem észre, hogy sokkal változatosabb, nagyobb lett a kínálatuk, ha szebb, elegánsabb ruhára van szükségem, szinte mindig benézek ide is. Egyedül nem egy nagy élmény, mert a próbafülkébe nem lehet háromnál (vagy négynél?) több ruhadarabot bevinni egyszerre, így ha többet próbálnánk, egy idő után muszáj felöltözni, kivinni az első adag ruhát, és visszamenni a többivel. Biztos lehetne segítséget kérni a második körhöz, hogy gyorsabban menjen, de az eladónők általában olyan jól elvannak egymással, hogy a világért sem zavarnám meg őket. Az itt kapható ruhák egyébként jó minőségűek (ez az áraikon is meglátszik), még sosem kellett visszavinnem semmit.

Hasonló szolgáltatók a közelben