Marika Néni Kávézója

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Angyal utca 28
Telefonszám:
+36-1-2156462
Kategória:
Palacsintázó, Burger

További információk

Marika néni kávézója már 30 éve várja az éhes hamburger fanatikusokat. Kis családi vállalkozás a belvárosban, ahol garantáltan senki nem marad éhes. Kis étterem 3 db asztallal. A legendás burgerek mellett isteni palacsinták, turmixok és Marika néni titkos recept alapján készült házi teája is megkóstolható.
Első értékelő
Megnyitás
1984. 04. 14.
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Marika Néni Kávézója
Rozbora Tamás Rozbora Tamás
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 05. 14:35

Marika nénihez érdemes betérni egy nehéz nap után. Gyors, kedves kiszolgálásban lesz részünk, és aki ismeri a jelszót a jelszavas burgerhez egy nagyon finom hamburgert ehet a lehető legolcsóbban. Mindenkinek ajánlom a varázsturmixot is. Ha szeretnél olcsón finomat enni, látogasd meg Marika nénit a Corvin negyednél.

Krisztina Trigola-Majzik Krisztina Trigola-Majzik
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 07. 10. 10:02

Marika néninél senki nem marad éhen. A kiszolgálás, az ételek is igazi kuriózumok. Marika néni afféle pót nagyiként őrködik minden törzsvendégén. Csak ajánlani tudom! Akár egy forró csokira is érdemes betérni!

Nagy Krisztina Nagy Krisztina
10 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 11. 13. 20:01

Marika néni fogalom! 15 éve ettem nála először. Az adagok nemhogy csökkentek volna az évek alatt, de nőttek. Az árak korrektek, a kiszolgálás családiasan kedves. Mindenkihez van egy jó szavuk. Egyszer (minimum) mindenkinek el kell mennie hozzá!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Anyalainé Rózsás Anikó Anyalainé Rózsás Anikó
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 11:25

A választék óriási! Az adag is nagyon nagy. Mi igen jó étvágyúaknak mondhatók vagyunk a férjemmel, de még rajtunk is kifogott! Ízletes, és változatos. Nem a hagyományos hambuci, hanem mindegyikbe van valami "Marika néni". Nagyon szeretünk ide "betévedni".

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:20

Ahogy a kedves barátnőm fogalmazott, amikor betértünk Marika nénihez zárás előtt valamivel és alig találtunk helyet magunknak az asztalok közt bolyongva: itt még az is belefér a hely hangulatába, hogy nem azt kapod végül, amit rendeltél. Velünk nagyjából ez történt, de nem bántuk. Ami az ételeket illeti, a választék olyan óriási, hogy szinte elveszünk az étlapban, valójában azonban ez is inkább kreatív humorforrás, semmint valódi opció; aki odajár, hamar kiismeri, hogy van néhány slágerdarab, azokat érdemes választani. A hamburger a hazai kifőzdés-házias gyorskajáldás mezőny megbízhatóan átlagos, megszokott szintjét hozza. Nagy adag, laktató, jó áron – a kispénzű, ám örökké éhes egyetemisták legkedvesebb konstellációja. Emellett a hangulat az, ami magával ragad és odaszoktat.