Marica Étterem, Kávézó, Drink bar

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
8200 Veszprém, Kossuth Lajos utca 5
Telefonszám:
+36-70-6342404
Kategória:
Pub, Olasz étterem, Kávézó

További információk

A „Marica” hosszú évtizedek óta, időről időre megújulva igyekszik, Veszprém szívében néhány önfeledt percet-órát biztosítani vendégeinek a mai rohanó világban.

A téli időszakban a nemzetközi konyha és az olasz ízvilág klasszikus ételeivel, valamint magyar termelők kiváló boraival kínálunk menedéket, tágas éttermünkben a kikapcsolódni vágyóknak.

Tavasztól késő őszig, napfényes teraszunkon kínáljuk egyebek mellett könnyű salátáinkat, egy illatos Rose fröccs, vagy egy gyöngyöző sör társaságában. Mindeközben beleolvadva a nyári nyüzsgésbe és a város kulturális programjaiba.

Rendezvények, bankettek, osztálytalálkozók, születésnapok és egyéb céges, vagy családi események lebonyolítását is vállaljuk, csoportoknak további kedvezményeket biztosítunk.

Valamint, hogy a legfontosabbakról se feledkezzünk el, a gyermekeket kényelmes etetőszékkel, rájuk szabott adagokkal, játékokkal, színezőkkel várjuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Marica Étterem, Kávézó, Drink bar
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 13:02

Egyik kedvenc helyen Veszprémben. Nagyon jó a kiszolgálás. Nagyon jó a design. Nagyon finomak mind az ételek mind az italok. Tökéletes. Ha lehetne 6 csillagot adni annyit adnék.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 05. 21. 11:38

Kedvenc helyem Veszprémben. A kiszolgálásra egy szavam sem lehet (pedig nem vagyok könnyű eset..), az ott dolgozók mindig készségesek, és kedvesek. Ételek italok nagyon finomak, pár koktélba is belekóstoltam, azok is mennyiek! Egyszerűen tökéletes.

Kapor Kapor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 22:13

Én személy szerint imádom :)

Hasonló szolgáltatók a közelben