Margitkert Vendéglő

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Margit utca 15
Telefonszám:
+36-1-3260860
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Rózsadomb aljában található Margitkert Vendéglő 1780 óta várja az idelátogatókat. Mi sem szolgál jobb ajánlólevélként, mint a falainkat borító képek sokasága: Francois Mitterand, Tony Curtis, Margit hercegnő, Alain Prost, Helmut Kohl, Olof Palme, Francesco Cossiga, Willy Brandt és Václav Havel csak néhányak azok közül, akik már jártak nálunk és étlapunk különlegességei mellett vendégszeretetünket is megízlelték. Reméljük, mihamarabb Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

A hagyományo magyar konyha remekeivel és különleges hazai illetve nemzetközi borválasztékunkkal várjuk vendégeinket. A feledhetetlen hangulatról esténként cigányzenekarunk gondoskodik.

Legyen szó családi ebédről vagy romantikus vacsoráról, üzleti megbeszélésről, esküvőről, kisebb, avagy nagyobb összejövetelről, mi mindenben az Ön rendelkezésére állunk.

Két kerthelyiségünk és három különálló termünk csalogatja az enni-inni vágyókat. Fedett felsőkertünk 100, alsókertünk 50-60 férőhelyes. Légkondicionált alsó-, és padlástermünk 50, illetve 60 vendég befogadására alkalmas. Hordótermünk 30 személy kényelmes elhelyezését biztosítja.

A kellemes hangulatról esténként cigányzenekarunk gondoskodik. Kérésére 45 perces folklór műsorral is szórakoztatjuk.

Magyaros étlapunk bő ételválasztékot kínál, egyéb specialitások, illetve testre szabott menüsorok elkészítését is vállaljuk.
Első értékelő
Megnyitás
1780
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Margitkert Vendéglő
Ágnes Almási Ágnes Almási
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 22. 13:21

Tavaly jártunk az étteremben kedves külföldi vendégeinkkel, akikkel nagyon kellemes estét eltöltöttünk. Ittunk kezdésnek egy puszta koktélt, utána ettünk kiváló harcsa halászlét, végül ettünk libacombot párolt káposztával. A vendégeinek el voltak ájulva, elmondták, már rég ettek ilyen finom ételt. Ráadásul a cigányzenekar adta a zenét, amit Horváth Gyula vezetett, bármit eljátszottak kérés alapján. Ahogy láttam éppen ott tartózkodott egy külföldi csoport is, ők is nagyon jól érezték magukat, közben egy folklór előadásban is volt részünk, ahol üvegtáncot adtak elő, és egy énekesnő is közreműködött, gyönyörűen énekelt. Az árak egyáltalán nincsenek elszállva. Úgyhogy ezt az éttermet csak ajánlani tudom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés