Marcipán Cukrászda

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Párizsi utca 3
Telefonszám:
+36-1-3173643
Kategória:
Cukrászda, Fagyizó

További információk

Ez a hely méltán híres a helyben készített fagylaltjairól, süteményeiről, kávéjáról, bonbonjairól és marcipán csemegéiről. Az üzlet előtti teraszon szinte egész évben felszolgálják a Szamos Marcipán finomságait.

Ünnepi alkalmakra, esküvőkre, születésnapra különleges torták katalógusból rendelhetők, azonban mindig kapható különféle napi- és dísztorta is.

Legkedveltebb termékeinket elkészítettük hozzáadott cukor nélkül, nyírfacukorral és sztíviával ízesítve.

Kínálat:

- csokoládé
- marcipán
- cukrászsütemény
- torták
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Marcipán Cukrászda
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 17:25

Kedvenc édességem a marcipán, így nem meglepő, hogy szívesen járok ide, mindig találok valami különlegeset, és minden nagyon finom.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 14:09

Régebben a Petőfi Sándor utcában dolgoztam, előtte a Váci utcában, tehát mindkét alkalommal közel a Párizsi utcához, ami azért érdekes, mert hazafelé úton mindig a Marcipán Cukrászdába botlottam. Amit nem sajnáltam, mert nyáron magamnak mindig tudtam venni egy-két gombóc finom fagyit, a párom pedig imádja a kis csokis finomságokat, így ő azt kapta tőlem a nap végén. Mindig találtam magamnak egy új ízt, ami kifogástalan volt. A Szamos termékek mindig minőségi termékek, a fagylaltok, csokoládékon kívül a sütemények is nagy számban megtalálhatóak az üzletben. Minden igazán ínycsiklandozó és az ember a szemével szinte mindent felfalna, néha talán túlzásba is eshetünk, ha nem vigyázunk.
Természetesen nemcsak magamnak vásároltam ott, nagyon nagy segítség volt, ha elfelejtettem egy-egy alkalmat, születésnapot, névnapot vagy fontosabb eseményt, mert itt mindig találtam valami aranyosságot, finomságot az ajándék nélkül maradt ünnepeltnek.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 09:15

Amellett, hogy a Szamos összes jól ismert marcipándesszertjét, sütijét és tortáját megtaláljuk itt (sőt rendelni is lehet), a leginkább azért érdemes a kicsinyke, egyébként rettentő giccses belső dizájnnal megáldott cukrászdát felkeresni, ha a Váci utca környékén járunk, mert a széles választékban kapható bonbonok és pralinék mellett remek Illy kávét szolgálnak fel, melyhez – ha nem ragaszkodunk a fekete eszpresszóhoz – érdemes tejszínhabot kérni, ugyanis évek óta hihetetlenül élvezetes tejszínhabbal tudnak szolgálni! A pralinék ára borsos, de egy-egy darab nem csak különleges élvezetet nyújt, hanem remek kiegészítője a finom kávéknak is. A Churchill szivarját a Málnás Ganache-t és a különböző likőrös flipeket nem szabad kihagyni.