Marcello Étterem

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Bartók Béla út 40
Telefonszám:
+36-1-4666231
Kategória:
Svédasztalos, Pizzéria, Olasz étterem

További információk

A Marcello Étterem a Budán a Bartók Béla úton található. Alagsori étterem 3 külön helyiséggel, melyek összesen 76 fő befogadására alkalmasak.
Az olasz fogások mellett megtalálhatóak a magyaros ízek is. Nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok minőségére és frissességére valamint az egészséges, bio ételek, italok kínálásra is, de találkozunk nehezebb, zsírosabb étkekkel is.

Hétfőtől szombatig kedvezményes árú ebédmenüből választhatunk (a napi menü megtalálható a weboldalon valamint a facebook oldalukon), vasárnaponként all you can eat lakomával várják a vendégeket, amely korlátlan ételfogyasztást foglal magában (az italokra 10%-os kedvezmény vonatkozik). Minden nap más akciót vehetünk igénybe az étteremben (pl. ajándék üdítő, kedvezményes desszert, menüajánlatok). Fizetési módként választhatunk készpénzt, bank- és hitelkártyát, SZÉP kártyát valamint több féle étkezési jegyet is elfogad az étterem.

Kutyabarát hely, szívesen látják a 4 lábú családtagokat is.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Marcello Étterem
phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:24

Ha az ember fia a Móricz és a Gellért tér között megéhezik, több szempontból is jó választás a Marcello. Bár alagsori étteremről beszélünk, hangulatos berendezése miatt ez nem fog eszünkbe jutni ebéd közben. A boxok szerencsére megfelelően vannak elválasztva, így nincsen túlzsúfolt hatása a helynek. Főleg a pizzakínálata miatt érdemes betérni, széles választék és normális árak jellemzik. A desszert azoknak is kötelező, akik nem szoktak a főétel után semmit megkívánni. A profiterols-szal érdemes vigyázni, mert rendkívül könnyen rászokik az ember, és egy adag nem lesz elég… Napi menüjük is van, ami nagyon-nagyon baráti áron kapható, és jól is lehet vele lakni.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 22:21

Van valami a Marcelloban ami miatt az ember szeret benne elüldögélni. Valószínűleg a kellemes félhomály és a két külön terem teszi. Nem szeretem a pincehelységeket és talán a Marcello az egyetlen ahol ez nem zavar. Az étterem szerencséjére egy nagyon forgalmas helyen található ahol az rengeteg autó mellett a gyalogos forgalom is jelentős és az utóbbi időben a Bartókra közvetlenül is ki lehet ülni. A tulaj, mint egy rendes olasz étteremben, egész este jelen van és van hozzánk pár kedves szava és nem utolsósorban ellenőrzi a személyzetet ami azért igen hasznos, valljuk be. Ennek köszönhetően a kiszolgálás kifogástalan. A pizza nekem kemény és ropogós, de van aki ezt szereti.

Kekszter Kekszter
13 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2011. 07. 05. 16:08

Kellemes légkondicionált benti és teraszos kinti étterem, remek olasz konyhával, udvarias személyzettel és nagyon korrekt árakkal. Kellemes meglepetésemre az étlapon szereplő ételekből kérhető kis adag is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Drahos Tamás Drahos Tamás
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 07. 06. 10:50

Hangulatos kis étterem finom ételekkel. Nagy adagok, kedves kiszolgálás.