Manuel Étterem és Kávéház

(1.5) - 3 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó utca 78-80.
Telefonszám:
+36-30-5997091
Kategória:
Magyar konyha, Kávézó, Nemzetközi étterem

További információk

Sokak számára talán már ismerősként hangzó Manuel márkanév garancia a mindig kiváló minőségű, egyedi ízű és aromájú kávé élvezetére. Egyedi -külön a Manuel Kávéházak számára készített- kávélapunk nyújt segítséget a választásban a 22 féle kávékülönlegesség közül.
-Testet-lelket bizsergető élményt kínálunk Manuel forró csokoládénkkal, amit 18 féle ízesítésben készítünk. Tökéletes választás a hűvösebb napokra.
-Kínálatunkból természetesen nem maradhat el a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tea sem, ami szintén kitűnő Manuel termék. Vendégeinket 37 féle teával várjuk, hogy az ízek élvezete mellet egészségét is ápolhassa finom, forró italunkkal.


Belépve üzletünkbe vendégeinket barátságos hangulatot tükröző színes belsővel köszönti éttermünk. Üzletünkben légkondicionált- dohányzó, illetve füstmentes- helyiségekben élvezhetik kiváló szakácsaink által elkészített finom fogásokat. Ital illetve étlapunkat korunk sokrétű igényeinek figyelembevételével úgy alakítottuk ki, hogy a hozzánk betérők ízelítőt kaphassanak a legkülönfélébb hozzávalók felhasználásával készült hagyományos és modern fogásokból. Étlapunk állandó szereplői-a norvég lazac, dél-amerikai bélszín, a kitűnő magyar libamáj és sok más válogatott alapanyag- gondoskodnak a változatosságról. Kifejezve elkötelezettségünket a friss alapanyagok használata iránt, étlapunkon folyamatosan cserélődnek az idény-jellegű ételek. Ételeink mellé csak magyar termelőktől származó bor-és pálinka-válogatásunkat kínáljuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Manuel Étterem és Kávéház
Magyari Petra Magyari Petra
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 11. 20. 15:06

Régi vendégként írok, hátha segítek ezzel a kritikával. Régen kellemes hely volt és finoman főztek, amit a gyerekek is szívesen megettek. Ma már sajnos mindig van valami gond a kajával, vagy túl sós, vagy fekete a borstól, vagy nincs teljesen átsülve, ezért sajnos egyre ritkábban ebédelünk ott. A hely egyre lepukkantabb semmi nem változik és már nem olyan tiszta. A pult mögötti emberkék ápolatlanok. Nem valami bizalom gerjesztő!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
43 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:32

Habár nagyon jól néz ki ez a kávézó, mégis úgy jöttem el, hogy lemondtam a 22 féle kávéélményről. Ennek egész egyszerű oka volt. Én elvitelre szerettem volna kérni a feketét. Meglepődve tapasztaltam, hogy úgy drágább lenne. A barátnőm, akivel voltam, azért nem távozott üres kézzel. Vett egy doboz teát 1500 forintért. Ő állítja, hogy milyen különleges készítmény, és megérte, de szerintem ennyi pénzt kiadni érte kész rablás. A véleményem tehát az, hogy a kávézó még fővárosi viszonylatban is eszméletlen drága, úgyhogy csak az jöjjön ide, aki szerint tényleg megéri.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 05. 30. 13:25

Többször jártam az étteremben. Az elején elégedett is voltam, de a mai nap betette az ajtót!A húslevesemben a tegnapi sült csirke volt belekockázva.Jól látható, hogy a hús nem főtt, hanem sütött,a rengeteg bors a húsba jól beleívódva kitünően mutat. Egy szó, mint száz, én többet nem fogok fizetni ezért a minőségért! Méghogy friss alapanyagokat használnak! Mondják annak, aki el is hiszi, és megeszi.

Hasonló szolgáltatók a közelben