Manpower Hungary Székesfehérvár

(2.5) - 3 értékelés
Cím:
8000 Székesfehérvár, Szent István tér 7
Telefonszám:
+36-22-349050
Kategória:
Fejvadász cégek, Munkaerő-közvetítés, Karrier tanácsadás, Munkaerő-kölcsönzés

További információk

- A Manpower a világ vezető vállalata a munkaerő kölcsönzési és –közvetítési szolgáltatások piacán. Szakértelmünknek köszönhetően folyamatosan ki tudjuk szolgálni a hozzánk forduló vállalatok igényeit.

- A ManpowerGroup Solutions outsourcing (kiszervezés) szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, melynek lényege az eredmény alapú (outcome-based) üzleti modell.

- Az Experis világ vezető vállalata a magasan képzett szakember kiválasztás és a projekt alapú munkaerőpiaci megoldások területén.

- A Right Management a világ vezető vállalata a tehetség- és karriermenedzsment megoldások területén. Innovatív és szabadalmaztatott folyamatainknak köszönhetően sikeresen tudjuk növelni ügyfeleink termelékenységét és optimalizálhatjuk üzleti tevékenységüket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Manpower Hungary Székesfehérvár
László Bede László Bede
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 09. 26. 09:07

Bementem és mikor közöltem hogy megváltozott munkaképeségü vagyok válasz"ilyenekkel mi nem foglalkozunk".Mi az hogy ilyenekkel......

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:05

Én nem igazán vagyok kibékülve a fejvadász cégekkel. Szerintem nem jó az mit csinálnak , még is egy baráti tanácsnak köszönhető, hogy egyik alkalommal beadtam hozzájuk az önéletrajzomat. Elég gyorsan sikerült nekem munkát találniuk, így azóta már nem zavarnak annyira az e fajta cégek.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 10. 08:23

Azt gondoltam, a köszönés alapfeltétel....tévedtem. Magántelefon lebonyolítása, ami nem 2 percet vett igénybe, nem hiszem hogy munkaidőben kellene megtörténjen. Meg sem kérdezik, milyen munkát szeretnék, csak mondják a Denso-t. Majd a végzettségedet megemlítve áll leeséssel közlik, hagyj ott önéletrajzot. Bennem nem hagyott egyáltalán pozitívumot az irodában töltött idő....

Hasonló szolgáltatók a közelben