Manna Euthentic Lounge

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1014 Budapest, Palota út 17.
Telefonszám:
+36-20-9999188
Kategória:
Magyar konyha, Mediterrán étterem

További információk

A Manna Étteremben még a hideg, esős, szürke napokon is mediterrán környezetben érzi magát a vendég. Nyáron pedig a nyitott teraszon is élvezheti a kitűnő fogásokat.

A magyar és nemzetközi konyha remekeivel találkozhat náluk. Állandó fogások mellett hetente változó napi menüből is választhat a nagyérdemű. Séf: Altziebler József.

A Manna nem csak étterem. Lehetőség van esküvők, céges partyk, sajtótájékoztatók sőt még divatbemutatók lebonyolítására is akár 200 fő (állófogadás esetén) befogadására is nyitott vagy fedett teraszukon illetve az étterem zárt területén. A cég többéves tapasztalattal rendelkezünk catering terén.

Évente többször megrendezik a Borjour borkóstolót, ahol kitűnő magyar borászok boraiból kóstolhatnak s mellé Manna falatkákat fogyaszthatnak. Ezen eseményekre előzetes regisztráció szükséges.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Manna Euthentic Lounge
BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 10. 22. 16:24

Az Étterem Hét rendezvény keretében érkeztünk, a gyönyörű helyen lévő, kellemes hangulatú helyre. Az esemény lényege az, hogy a résztvevő éttermek egy meghatározott összegért háromfogásos menüsort állítanak össze. Ennek köszönhetően a rendes árnál olcsóbban lehet kipróbálni a magasabb árú éttermeket is. Az ételek finomak voltak és nem is „bűntettek” kis adagokkal. Egy kisebb félreértés következtében én is a fokhagymát nem ehető ebédtársam áthidaló párolt zöldségét kaptam a lazachoz járó juhtúrós felfújt helyett. Sajnálom, de nem szóltam, mert a fokhagyma elkerülése fontosabb volt. Kiülős időszakban és/vagy külföldi vendéggel kifejezetten ajánlott az Alagút tetején lévő étterem meglátogatása.

m. ildikó m. ildikó
7 értékelés
0 követő
5 plecsni
9 hasznos vélemény
2010. 08. 25. 12:54

Kedvenc helyek egyike, zseniális kilátással, és tökéletes csoki suffléval.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés