Manhattan Nyelvstúdió

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs Vezér tere 25/C, Árkád Irodaház II. emelet
Telefonszám:
+36-1-4318630
Kategória:
Nyelviskola

További információk

Oktatott nyelvek:
angol, francia, német, olasz, spanyol

kis csoportokban játékos, izgalmas, oldott légkörű órák

ingyenes szintfelmérés
ingyenes próbaóra
ingyenes próba-nyelvvizsga

ingyenes gyermekmegőrzés a délelőtti tanfolyamok idejére

Nyelvtanfolyam típusok:
Általános tanfolyamok
Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok
Nyári intenzív tanfolyamok
Nyári beszédtúra anyanyelvi tanárral
Nyelvi túlélőcsomag a nyaraláshoz
Junior nyelvtanfolyam
Egyéni oktatás
Állásinterjúra felkészítő tréning
Szakmai nyelvoktatás
Kismama tanfolyamok

Vállalati kihelyezett nyelvtanfolyamok

Nyelvvizsgahely:
ECL, Euro, EuroPro, Goethe, ITK Origó, TELC
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Manhattan Nyelvstúdió
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
118 hasznos vélemény
2014. 04. 02. 09:56

Néhány évvel ezelőtt jártam a nyelviskolába. Egy akció alkalmával fizettünk be a testvéremmel egy közepes létszámú (6-9 fő volt, ha jól emlékszem) angol nyelvtanfolyamra. Nem tudom, hogy más nyelviskolákban ez hogy működik, de elég sok időt kellett várnunk míg elkezdhettük a tanfolyamot. Viszont ezután egy olyan csoportba és tanárhoz kerültünk be, ahová élmény volt bejárni. A tanár nagyon felkészült volt, segítette a tanulásunkat, figyelt ránk és érthetően magyarázott, próbált mindenkire ugyanannyi energiát fordítani. Több hónapig jártunk a nyelviskolába és mivel ez a nyári időszakra esett a tanárunk elment szabadságra, így rajta kívül is megismerkedhettünk a nyelviskolába tanító tanárokkal. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy ők is ugyanolyan kiváló nyelvtanárok, mint akivel első napon találkozhattunk.

Noémi Lőrincz Noémi Lőrincz
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
27 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 23:24

Befizettem egy kupon akcióban egy angol kurzusra, ahol 7 fővel indultunk volna. Mondták, hogy majd jelentkeznek 2-3 hét múlva, ha összejön a létszám. Hívtak is kb. 3 hét múlva, hogy nem jött össze a létszám, csak 4-en lennénk, úgyhogy fáradjak be befizetni a különbözetet, mert kiscsoportban fogom tanulni az angolt.
Ellenkeztem, hogy én nem írtam alá, hogy erre még ráfizetek, így ha nem jött össze, akkor vagy más időpontot adjanak (mint utóbb kiderült, az lehet, hogy 2 hónap múlva lett volna) vagy akkor fogadják el egy veszteségként, hiszen nem írtam alá semmi ilyet a szerződésben. A szerződés egyébként egy olyan törvényrendeletre utalt egyébként, amit már 5-6 napja eltöröltek.
Erre a felvetésemre olyan mérges lett a nő, akivel beszéltem, hogy ordibálva, gúnyosan nevetgélt, hogy mit képzelek magamról. Nemcsak megalázott, meghurcolt, ezek után még egyik munkatársát nevetve kérte, hogy adja ki magát a főnökének, mert vezetőt kértem a telefonhoz. Mikor másodjára hívtam őket, hogy hogyan bírálták el az ügyem, ugyanez a nő mondta, hogy nem hajlandó beszélgetni velem és letette a telefont. végül visszaadták a teljes pénzt, bár nekem az lett volna a célom, hogy tanuljak angolul, nem egy ilyen kellemetlen kálváriát végigcsinálni.

Vida Krisztina Vida Krisztina
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 22:23

Egy állásinterjú felkészítő tanfolyamon vettem részt. Rendkívül tanulságos volt, ahogy az előadók a saját példáik alapján mutatták be az álláskeresés buktatóit és építették fel a tananyagot koncentrálva a minél előnyösebb bemutatkozásra, a legfontosabb és leggyakoribb kérdésekre. Az interjú alatt szinte kívülről figyeltem magamat, mintha nem is én volnék, folyékonyan és meggyőzően beszéltem sok éves műszaki gyakorlatot igénylő szakmai kérdésekről. Alig hittem el, hogy ez én vagyok! Ennek segítségével egy fontos banki állást nyertem el, ahol azóta is kölcsönös elégedettséggel dolgozom. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, mindenkinek bátran ajánlom az iskolát!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés