Manga Cowboy étterem

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 31.
Telefonszám:
+36-1-2158079
Kategória:
Amerikai étterem, Burger, Ázsiai étterem

További információk

Manga Cowboy (manga: jelentése hóbortos kép, a képregény japán nyelvű általános elnevezése, cowboy: tehenészfiú), hogy mi? Manga is és cowboy is? Igen egy olyan étterem nyílt meg 2009. nyarán a ferencvárosi Ráday utcában amely egyszerre vonultatja fel az észak-amerikai és ázsiai konyha jellegzetes ételeit.

Az étterem reggeltől késő estig (igény szerint éjszakáig) várja vendégeit. Meg kell hogy említsük az egész napos reggelit a rendszeres stand up comedy előadásokat (angol és magyar nyelven is!) a változatos napi menüajánlatokat és persze a hatalmas hamburgereket. Az étlapot kézbe véve ne lepődjünk meg a tipikus „mangás dizájnon” kissé szokatlanul van hajtogatva (jobbról balra halad).

Mivel a parkolóhelyet találni a Ráday utcában igazán körülményes válasszuk a közeli mélygarázst vagy a tömegközlekedést (közeli tömegközlekedési eszközök: 2-es, 4-es, 6-os villamos, 15-ös busz.
Első értékelő
Megnyitás
2009. 06. 13.
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Manga Cowboy étterem
Kristóf Krisztián Kristóf Krisztián
5 értékelés
0 követő
1 plecsni
154 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 08:18

Szerintem nagyon jó hely, csapolt budweiser és a csípős csirkeszárnyak a kedvenceim, de jók a hamburgereik is. A belső egyedi a személyzet nagyon normális. Viszont arra fel kell készülni, hogy mivel nagyon pörög a hely amikor nincs teraszuk akkor sokszor szabad asztal sincs.

Chester Chester
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 12. 17. 22:27

Az egyik legjobb hely Budapesten: az árakat, a pincérek kedvességét és az ételeket tekintve. Hosszú ideje minden nagy ünnepelnivalót a Mangában ünneplek meg, mert nagyon kellemes maga a hely - nem túl nagy, de van hely - és mert az árak is elérhetők.

Kekszter Kekszter
13 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2011. 07. 07. 23:25

A zseniális cím szerintem túlzás, de egy próbát megér. A kiszolgálás, a hangulat kellemes, azonban az ízek még tudnának fejlődni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Kimberly Kimberly
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 17:35

Szülinapomon hamburgerezni szerettem volna,így jutottunk el a Manga Cowboyba.Előzőleg csupa jót olvastam róla és nem is csalódtunk!A személyzet nagyon kedves,a hely hangulatos és az étel szuper volt!Mindketten Arigato burgert ettünk,ami tulajdonképpen sajtbuger.Mellé sültkrumpli és káposztasaláta jár.Nem maradtunk éhen! :) Minden nagyon finom volt,a hamburger semmi kívánnivalót nem hagyott maga után,de különösképpen a káposztasalátájuk:az valami egészen különlegesen isteni!Kellemes volt a kinti teraszon a nagy hőségben és nagyon segítőkészek voltak a babakocsi elhelyezésében is.Visszamegyünk!

T. Viktoria T. Viktoria
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 24. 12:36

Nagyon finom volt az étel. és kedvesek a kiszolgálok!
Családdal voltunk itt , kisgyerekekkel ,véletlen tévedtünk arra de nagyon kellemes esténk lett ! Nagyon szeretjük a Japán konyhát ,de a gyerekek nem így külön jó volt hogy van az étlapon számukra is étel !

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2012. 10. 07. 19:04

A barátom nagyon szereti a hamburgert, így egyik alkalommal a Ráday utcában sétálgatva és megéhezve, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a Manga Cowboyt. A hely elég pici, de dizájnos. A Manga és a vadnyugati hangulat összekapcsolása kissé bizarr. Az étlap is japán mangás irka-firkás. A felszolgálók nagyon kedvesek. Egyik alkalommal a pincér ajánlotta a rosé fröccsöt és igazán jól esett. Valentin-napon is ide mentünk, de mivel utolsó pillanatban jutott eszünkbe, elég nehezen tudtunk asztalt foglalni. De a pincérek ahelyett, hogy telefonon melegebb éghajlatra küldtek volna, ahogy ez sajnos sokszor előfordul, azt ígérték megoldják, találnak nekünk helyet. Így is lett. Kiderült, hogy aznap sokan tértek csak úgy be a Manga Cowboyba, és bár nem volt foglalásuk a pincérek rugalmasak voltak, és találtak nekik is helyet. Nem maradt senki sem éhes. Az ételek közül a fűszeres, csípős csirkeszárny isteni, nyers zöldségekkel és mártogatóssal kínálják. A hamburger elég kicsi, egy termetesebb férfinek azt hiszem kevés. Ahhoz képest az árak kicsit magasak. De mindenképpen ajánlani tudom.

Vicus Vicus
4 értékelés
1 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2011. 05. 27. 15:58

Zseniálisak a hamburgerek, a házi baguett az egyik legfinomabb, amit valaha kóstoltam, a napi menü igen kedvező áron van, cserébe egy hatalmas adaggal lehet jóllakni egy jó hangulatú helyen.