Mandala Teaház

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
9021 Győr, Sarkantyú köz 7.
Telefonszám:
+36-96-319729
Kategória:
Teaház

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Mandala Teaház
Keszler Renáta Keszler Renáta
9 értékelés
1 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 10. 22. 23:29

Aki szeretne kicsit kiszakadni a szokványos vendéglátóhelyek atmoszférájából, és vágyik egy olyan helyre ahol nem csak bő a választék, megfizethető és a hangulat is különleges akkor csak ajánlani tudom a Mandala teaházat. Érdemes szerdán vagy csütörtökön menni a hétvége helyett, akkor biztosan lesz szabad hely.
Téli, hűvös napokon Győr macskaköves utcáin sétálva igazi felüdülés betérni ide!

Fekete András Fekete András
5 értékelés
0 követő
3 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 10:39

Mindíg szívesen térünk be ide kellemes környezet jó kiszolgálás, igazi nyugodt hely. Hideg téli napokon a jólesik meginni egy pohár finom teát amiből bőségesen lehet válogani náluk. Finom szendvicsek és sütemények).

R. Zsolt R. Zsolt
5 értékelés
0 követő
4 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 09. 22. 08:51

Nagyon sokat jártunk ide a feleségemmel amikor még udvaroltam neki.Romantikus,zegzugos utcákon keresztül lehet eljutni ide. Nagyon finom cukrász süteményei vannak,főleg a tejszínhabos-túros szelet. A teák is nagyon ízletesek,főleg,hogy annyiféle közül választhat az ember.Kedves a kiszolgálás is. Minden évben a házassági évfordulónkon ide szoktunk jönni nosztalgiázni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
13 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés
Hegymegi Rebeka Hegymegi Rebeka
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 18:25

nagyon szuper hely..egyszer voltam itt.. egy randin .. nem hittem,hogy jó lehet egy randi egy teázóba,de kellemeset csalódtam...a teák isteni finomak voltak, pedig aztán nem vagyok teázó típus :) na a hely meg nagyon szép ..főleg hangulatos.. az egész hely be van sötétítve, ilyen rattan székek és asztalok vannak ...annyi világítás van ,hogy minden asztal tetején gyertya van .. de ne értsen senki félre mert nincs korom sötét...a hellyel annyi a baj igazából ,hogy egy kis utcába van eldugva és nehéz megtalálni.. amúgy meg csak ajánlani tudom , főleg olyanoknak akik a romantikára vágynak vagy olyan férfiaknak akiknek nincs ötletük ,hogy mivel lepjék meg kedvesüket..vagy hova vigyenek el egy lányt első randira.