Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

(4.0) - 23 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458020
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

A Mammut ötlete 1995-ben született meg. A bevásárlóközpontot 1998-ban a kor kihívásainak megfelelően terveztük és építettük, majd tudatos fejlesztési koncepció eredményeként 2001-ben átadtuk a bevásárlóközpont új épületét Mammut II. néven.

A két épülettel együtt az üzletház a sokszínű, vásárlásra, kikapcsolódásra, valamint a napi teendők gyors elintézésére alkalmas színhellyé vált. A Mammut név ma már egyet jelent a minőséggel. Olyan közösségi életteret jelöl, ahol megvalósul az egyensúly a vásárlás és szórakozás, a munka és a pihenés között, ahol a családok, barátok, üzlettársak közös élményekkel gazdagodhatnak.

Központi szerepünk megtartása érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a helyi kulturális élet fejlődésére. Igyekszünk állandó fórumot biztosítani a hazai kulturális élet elismert szereplőinek, ezzel is hozzájárulva a közösségi-szellemi élet kibontakozásához a budai belvárosban.
Első értékelő
Megnyitás
1998. 08. 28.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
23 korábbi értékelés - Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
D. Erzsébet D. Erzsébet
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
27 hasznos vélemény
2014. 01. 12. 15:18

A Mammut I-II. Bevásárló- és Szórakoztató Központban több szinten szinte minden megtalálható!
Voltunk már itt a Kedvesemmel Moziban, Étteremben, Kávézóban, és különböző boltokban, például: Salamander cipőbolt, Tchibo, Libri könyvesbolt (nagy kedvencünk), Spar, MediaMarkt.
Parkolási lehetőség is van, tehát a kocsit nem kell messze letenni. Konyhafelszerelési üzlet, ajándékboltok, ruhabutikok, és még sorolhatnám a sokféle vásárlási lehetőséget.
A fiatalok és az idősebb vásárlók, szórakozni vágyók kedvenc bevásárlóközpontja!
Ma már nyugdíjas tanár vagyok, de aktív dolgozóként Vácról ide is hoztuk a Diákjainkat szakmai látogatásra a különböző üzletekbe (kereskedelmi tanulókat). Megfigyelési szempontok kiadása után a Diákok megnézték a Mammut Üzletházat, majd a következő foglalkozásra fogalmazást is írtak (érdekes lett volna, ha egy-egy üzlet a Diákok véleményét megkapta volna)!
Ajánlani tudom a Mammut I-II. Bevásárló- és Szórakoztató Központot kicsiknek és nagyoknak, szórakozni vágyóknak és éhes embereknek, anyukáknak és apukáknak, ünnepek előtt és ünnepek után, stb.
:)

Szabolcs Haja Szabolcs Haja
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 17:03

Sziasztok.Havonta kétszer találkozom itt a párommal,messze élünk egymástól,de ez az a hely ahol mindig szívesen eltöltünk egy egész napot!Lehetőségünk van mindenre amire szeretnénk:szórakozni,vásárolni és finom ételeket enni.Nagyon megszerettük ezt a helyet és mindig szívesen járunk vissza!Kedvesek az eladók,hangulatosak a boltok,éttermek!Mindent megtalálunk amire csak szükségünk lehet!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 10:42

Ki nem állhatom ezt a plázát! Túlzsúfolt labirintus az egész. Képtelenség gyorsan végigjárni, mert a hely méretéhez képest alig van mozgólépcső, amik még csak nem is egymás alatt vannak. Ha lemegyünk az egyik emeletről, a másikor félemeletet kell gyalogolni a következő mozgólépcsőhöz.
Az üzletek elhelyezésében semmi logika. Két éve járok a környéken, ezért szinte hetente betérek, de a mai napig nem tudnám megmondani, hogy mi hol található.
Ha valaki egy pillanatra leülne, azt sem teheti meg, mert alig van kihelyezett hely. A tömeg állandó, és idegesítő ezért az ember két perc után már menekülne innen.
Az egyetlen jó dolog benne, hogy közel a metró, villamosok, buszok.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kulcsár Emilné Eta Kulcsár Emilné Eta
9 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 12:25

Nagyon udvariasak és türelmesek az eladók. Sajnos ezt nem minden üzletben lehet tapasztalni. Munkájukhoz további türelmet és egészséget kívánok. Többször jártam már ebben az üzletközpontban és mindég kellemesen éreztem magam. Barátaimnak és ismerőseimnek is ajánlottam. Ha a fővárosban járok minden esetben felkeresem és itt vásárom meg amire éppen szükségem van.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 11:44

A 2. szerintem jobban átláthatóra sikerült, mint az 1. Viszont az 1.-es sokkal hangulatosabb, a boltok előtt található padokkal. Egy időben sokat jártunk bulizni a 2.-ben található szórakozóhelyekre, így emlékezetes csajos beszélgetések színtere lett a Mammut 1-ben található rejtett padrendszer. :)

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:43

..és még valami: itt egyszer buliztunk is szilveszterkor. Érdekes élmény volt éjjel a plázában mászkálni, énekelni, táncolni :) maradandó emlék :D

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:53

Nem szeretem a plázákat és igyekszem is kerülni őket, de a Mammut mindig tetszett egy kicsit, mert olyan más. Talán amiatt is, hogy két épületből áll. Itt nem érezni nyomasztónak azt, hogy ha csak két üzletbe akarsz betérni, akkor is be kell járnod az összes emeletet és folyosót.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 27. 23:46

Ez az egyik általam nagyon kedvelt bevásárlóközpont. Ide is csak a kedvenc üzleteim miatt járok, de azok az üzletek mindenk felett állnak. Nagyon változatos az áruház, márkás ruha boltoktól kezdve az átlagos áru ruhákon át minden megtalálható, mindenkinek az igényeinek és lehetőségeinek megfelelően.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 22:45

Ha betérek ide, mindössze néhány üzlet van, ahova benézek. Voltam már egyszer a Kilimandzsáróban, egy szilveszter erejéig, jól éreztem magam, és jártam már a Jam Pubban is, ami szintén egész jó élményt okozott. Jól meg tudom közelíteni, a metrótól gyalog szoktam ide jönni. Nincs vele bajom, de nem is olyan hely, ahova szívesen járnék ennél gyakrabban. Egy darabig érdekesnek találtam a „hídon” átmenni egyik épületből a másikba, manapság már nem annyira. Tetszik, hogy általában nincsenek sokan, amikor benézek. Kedvelem, hogy itt mindig találok Pesti Estet, ha máshol elfogy. Nem könnyű benne közlekedni a mozgólépcsők elhelyezkedése miatt, ami elég nagy negatívum.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 22:13

Nevéből adódóan a Mammutban nem csak vásárolni lehet, hanem szórakozni, pihenni, kikapcsolódni. Természetesen, mint oly sok bevásárló-és szórakoztatóközpont, a Mammut is rengeteg üzletnek ad helyet. Kedvünkre válogathatunk a ruhák, ékszerek, szépségápolási termékek, moziműsorok, cipők, éttermek, papírírószerek, gyorséttermek üzletei és számtalan kikapcsolódási lehetőségek között. Elhelyezkedésileg sincs messze, hiszen pár megállót kell csak menni a nyugatitól a 4-6-os villamossal, ráadásul van Mammut 2 is, mely össze van kötve egy folyosóval a Mammut 1-gyel. Egyik legjobb élményem ehhez a bevásárló központhoz fűződik, mikor itt voltam a barátaimmal a Mozifanatikusok Éjszakáján. Nagyszerű élmény volt, ráadásul megfelelő helyszínt választottunk hozzá.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 11:34

Inkább szeretem a kisboltokat, designer ruhásüzleteket, mint a zsúfolt, levegőtlen bevásárlóközpontokat. Ha az itteni márkákat keresem, akkor inkább a Váci utcát választom, ahol főként most hangulatos forralt bor illatú sétával lehet enyhíteni a fárasztó nézelődést. De a Mammutról akartam írni: annyit hogy a legjobb bevásárlóközpont a városban. Úribb mint a többi, kicsit az Alle ilyen még. Tágas, néhol nagy szabad terekkel, nincs akkora lökdösődés, jók a boltok is. Az alagsorban egyedi üzletecskék is vannak, például egy fantasztikus bőr cipő és táska üzlet, egyedi darabokkal és árakkal.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 20:54

Buda egyik legnagyobb bevásárlóközpontja a Mammut üzletház. Bár két épületből áll még így is kisebb, mint a pesti oldalon elhelyezkedő Westend City Center, de sokan épp ezért szeretik. A méretétől függetlenül ebben is mindent meg lehet találni, ami egy szórakoztató nap eltöltéséhez kell. Beülhetünk moziba, bowlingozhatunk a barátainkkal vagy csak nézelődhetünk a boltokban. Az üzletek számában vehetjük észre egyedül azt, hogy mennyivel kisebb területű a Mammut. Ha megéhezünk akkor sem kell kimozdulnunk az épületből, hiszen helyet kaptak a jól megszokott gyorséttermek is, amik nélkül szinte már elképzelhetetlen egy pláza létezése.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 18:42

Amikor a Mammutra gondolok, akkor az számomra csakis a Mammut 2-őt jelenti. A régi épületet egyáltalán nem szeretem, sötét és zsúfolt, ráadásul nem igazán kedvelem az ott található boltokat sem. Ha mégis betévedek ide, akkor biztos, hogy vagy a moziba tartok, vagy családommal az egyik étterembe. Ezzel szemben a Mammut 2-t nagyon bírom: tetszik az elrendezése, az, hogy kicsinek tűnik, de a sok emelete miatt egyáltalán nem az, és számos remek bolt található itt. Ám sajnos hiányoznak a kedvenc márkáim, például a Zara vagy a H&M, amikbe pedig mindenképp elmegyek, ha valami konkrétat keresek. Így aztán ritkán is érkezem vásárlási szándékkal, sokkal inkább szórakozni, kikapcsolódni járok ide.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:29

A Mammut az egyik legrégebbi bevásárlóközpont a főváros szívében a budai oldalon. Régi nagy kedvencem. 2 részből áll, és bár mindkettő Mamut, szerintem nem hasonlítanak. Az első az kicsit zsúfolt, telis tele van boltokkal, nem valami tágas, ugyanakkor itt aztán valóban minden megtalálható. A második részbe kint is, de akár bent is egy összekötő híddal át lehet érni. Ígí télen nem kell kimenni a hidegben… A második rész szellősebb, tágasabb, megnyugtatóbb. A legnépszerűbb boltok és márkák megtalálhatóak. Bowling pálya, kávézók, éttermek, sushik, edzőterem minden van itt… Egy egész napot is simán el lehet tölteni nézelődéssel, sportolással. Mindenkinek ajánlani tudom, nálam mindenképpen öt csillagos!

euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 22:49

Szerintem Budapest legbarátságosabb bevásárlóközpontja. Kellemes atmoszférája van, nem téved el az ember, s itt valóban mindent egy kalap alatt el lehet intézni. Mindenféle üzlet van, bőséges kínálattal megspékelve. Az ügyintézés szempontjából azonban nem érdemes ide jönni. A postán, a mobil üzletekben mindig tumultus van. A Mammutba tényleg csak bevásárlási, szórakozási szándékkal érdemes betérni. A folyosókon lévő padokon mindig látok egy-egy szerelmespárt, dumáló iskolásokat és elfáradt időseket. Nem tudom, mi a titok, de itt nincs hangzavar. Itt valóban hallod, mit mond a másik! Valamiért egyébként rendszeres jelleggel vannak bombariadók. Ilyenkor megáll az élet, kiürítik az épületet. Negatívumként csak ezt tudom megemlíteni, de erről meg nem a Mammut tehet...

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 16:18

A Mammut sem a kedvenc plázáim egyike. Szerintem zsúfolt, és nehéz kiigazodni, hogy mi hol van. A kisebb üzletektől a nagy ismert (drága) márkákon át minden megtalálható itt is, csak éppen nem mindegy mennyi idő alatt akadunk rá a keresett üzletre. Nem gondolom, hogy a bevásárlóközpont légköre barátságos lenne, pont azért mert sokan vannak, és mindenki egymás útjában van. Nyilván van 1-2 jó étterem vagy bolt, de nem maga a Mamut miatt kedvelem azokat a helyeket, sőt sajnos nem is igen látogatom őket a fent említettek miatt. Mondjuk jól megközelíthető bármivel, a közelben van buszmegálló, metró megálló, és sok villamos vonal is ott megy, szóval megértem én, hogy sokan járnak a Mammutba.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 15:38

Minden bevásárlóközpontnak van előnye, ahogy hátránya is. Egyiknek több, másiknak kevesebb. Tulajdonképpen mindegy, ki melyik mellett kampányol, úgyis mindenki saját belátása szerint dönt. Szeretek a Mammutba járni, mert kényelmesen eljutok egyik helyről a másikra, a légkör egész kellemes, s a bevásárlóközpont területén mindig találok egy jó kis kávézót. S ez fontos tényező, hisz a nagy járkálás közben könnyen elfárad az ember. A ruharészleg lenn és az elsőn található, a kaják, szalonok, mozik inkább a másodikon. Ahogy máshol, itt is van papírbolt, fitness terem, állatkereskedés, dm és Rossmann. Mivel nagy árösszevető vagyok, így mindig átrohangálok egyik Mammutból a másikba. Ez azonban csak akkor probléma, ha kevés az időm, hisz télen a két központot összekötő hídon könnyű átkelni, nyáron pedig ezzel sem bajlódom, a jelzőlámpánál kelek át. Az egyetlen, amit nem szeretek, mikor az ingyen szolgáltatást kínáló hostess lányok ötödszörre is megszólítanak a Mamut II. bejáratánál.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 21:58

A személyes tapasztalatom szerint, ha valamiért be akarok menni a Mammutba, akkor biztosan üres kézzel jövök majd ki az épületből. Persze, ha könyvet akarok vásárolni vagy moziba akarok menni, azzal semmi probléma nincsen. Ha azonban ruhavásárlásról van szó például, akkor nem érdemes időt pazarolni ezen a helyen. Tény, hogy a kávézók közül vannak rendkívül hangulatosak is, de az árak valóban nem a mindennapi, átlagos ember pénztárcájához vannak igazítva. Manapság leginkább a fiatalok gyűjtőhelye lett a Mammut, a kicsit logikátlan elrendezés pedig valóban zavaró lehet, ha konkrét vásárlási igénnyel lépjük át a bevásárlóközpont küszöbét.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 17:49

Ritkán fordulok meg a Mammutban, és jellemzően akkor sem vásárolni megyek, csak találkozni valakivel, inni vagy enni valamit, esetleg mozizni. Igényes hely, nagyon sok jó üzlettel, de a két épület közötti mászkálás, illetve a mozgólépcsők össze-vissza elrendezése (a Mammut II-ben) jelentősen lassítja az embert. Még céltudatosan is viszonylag nehéz gyorsnak és hatékonynak lenni, nemhogy bizonytalanul. Ha véletlenül ráérősen tévedek be, hosszan el tudok időzni pl. a Saturn dvd részlegén, vagy a könyvesboltokban, de látványosabban még sosem vásároltam be innen. Nem is nagyon hiszem, hogy fogok.