Mamma Rosa Pizzeria & Ristorante

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Ostrom utca 31
Telefonszám:
+36-1-2013456
Kategória:
Pizzéria, Magyar konyha, Olasz étterem

További információk

A tradicionális olasz ételek mellett természetesen helyet kaptak a mediterrán konyha különlegességei, de magyaros ételek is megtalálhatóak étlapunkon.
Igények szerint folyamatosan bővül és megújul a választék.
A megszokott ízekkel, finom borokkal, kedves kiszolgálással várjuk kedves régi és új vendégeinket!
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Mamma Rosa Pizzeria & Ristorante
Dorottya Tóth Dorottya Tóth
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 11. 14. 11:19

A tulajdonos sorozatosan sértegetett.
Megtagadták a vendégkönyv kiadását.
Nem engedték a rendelésenkénti fizetést.

Kecskés Ágota Kecskés Ágota
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 08:51

Nagyon jó helyen van közel a Szél Kálmán térhez! Hangulatos, igényes hely! A pincérek kedves udvariasak segítőkészek és segítenek a választásba, ha valaki eltéved az étlap óriási választékában! Bolognai spagettit ettem desszertnek 1 palacsintát nagyon fenséges volt! Ami nagyon meglepő volt számomra nagyon lepő volt, hogy ahhoz képest hogy az I. kerületbe van, én arra számítottam, hogy 2X-szer 3X-szor drágább lesz, mint más étterem, pizzéria az ár is teljesen elfogadható. Sőt ha azt nézem, hogy milyen finom az ételek és milyen jó a kiszolgálás! Csak ajánlani tudom bárkinek a helyet!

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 22:53


Mamma Rosát minden korosztály szereti, a legtöbbet húszas éveim elején jártam ide. Szerettem itt enni, mert ki tudtam fizetni a számlát és az sem zavarta a személyzetet, ha csak ittunk és nem is ettünk semmit. A Mamma Rosában tudnak valamit, mert mióta az eszemet tudom létezik és még arculatváltásra sem volt szükség. Olyan ez a hely, mint amilyenek a szerencsésebb történelmű országokban 50 éve léteznek és üzemelnek ugyanannak a családnak a birtokában. Az egyik étterem az utcában, ami nem megy tönkre, mert az ételek minősége megbízható a kiszolgálás kedves és ha anyukának nincs kedve főzni akkor az egész család ott találkozik munka és különóra után.

Hasonló szolgáltatók a közelben

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 16:17

Kiváló helyen, a Vár tövében, a Széll Kálmán tértől egy ugrásra lévő Ostrom utcában található ez a romantikus hangulatú pizzéria. A belső tér teljes mértékben megfelel minden kívánalmunknak, visszaadja a hangulatos, gyertyafényes kis olasz éttermek miliőjét. Baráti vacsorához is ideális, de kedvesünket is bátran elvihetjük ide egy kis gasztronómiai kikapcsolódásra. A pincérek szívélyesek, segítenek a választásban is, maga az étlap pedig remek. A tradicionális olasz ételek, levesek, tészták, saláták, rizottók, halételek, és természetesen az ezerféle pizza mellett igazodnak a helyi igényekhez is, megtaláljuk a levesek, előételek és desszertek között a magyar konyha különlegességeit is. Az árak pedig a földön járnak, egy kisebb méretű pizzát már 1500 forintért megkapunk. Aki jó áron, jó minőségű olasz ízekre vágyik, annak csak ajánlani tudom!

euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 13:44

Nyugodt, romantikus kis pizzéria. Az étlap széles kínálata és a barátságos árak, no meg a kedves felszolgáló még finomabbá teszik az ételt. Sajnos a megszokások embere vagyok és mindig a „Tono” nevezetű pizzát kérem magamnak. Fenomenális! Annyira finom, hogy sosem akarom kipróbálni a többit, mert azt hiszem, hogy ennél jobbat már nem lehet alkotni! Majd egyszer megszegem a saját szabályaimat és teszek egy próbát. A tészta vastag, omlós, friss és önmagában is megenném mindenféle feltét nélkül. Megfigyeltem már, hogy más helyeken a tenger gyümölcseiből a lehető legolcsóbbat pakolják a tésztára, s abból is keveset. A Mamma Rosa azonban nemet mondott ennek a badarságnak, és mindig bőkezűen rakják tele -jó minőségű- tonhallal az ételt. A pizzára sosem kell sokat várni, annak ellenére, hogy ez nem a mélyhűtőből előkapott kiszerelés. Ezt onnan tudom, hogy ezen a pizzán eredetileg lenne hagyma és olívabogyó, de mindig anélkül kérem. Ezeknek pedig annyira intenzív aromájuk van, hogy ha előre elkészített pizzáról lenne szó, -amiről csak utólag lekapják a nem kívánt feltétet-, akkor ezeknek éreznénk az utóízét. Szóval, a Mamma Rosa egyszerűen perfecto!