Malackrumpli Bisztró & Bár

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
8230 Balatonfüred, Széchenyi István utca 28
Telefonszám:
+36-20-6198074
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Hitvallásunk szerint lokálisak vagyunk, mert helyi kistermelőktől szerezzük be az alapanyagokat, nagy részüket saját magunk termeljük meg Balatonhenyei gazdaságunkban. A lényeg a valódi, földben termelt zöldség, a normális keretek között felnevelt állat. Mi személy szerint a bio-ban, azon belül a biodinamikus termelésben hiszünk, de azt is látjuk, hogy sokszor már az is elég lenne ebben az ipari élelmiszerek uralta világban, ha a kiskertekben termelt igazi zöldséget fogyasztanák az emberek.

Naturálisak vagyunk, azaz hiszünk abban, hogy a szofisztikált technológia helyett (és mellett) alapanyag központúnak kell lenni, a lehető legkevesebb beavatkozással kell az alapanyag kiváló ízét megőrízni és legkevésbé megváltoztatni (persze ehhez kell kiváló alapanyag is). Használunk persze modern technológiákat, konfitálunk, szuvidolunk, thermomixelünk, de nem azért mert enélkül nem lehet élni, inkább azért mert ezek által jobban el tudjuk érni céljainkat (pl: nem használunk lisztet és csak ritkán keményítőt a főzelékek sűrítéséhez, inkább thermo-val készítünk egy sűrű velutét magából a zöldségből és azzal sűrítünk)
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Malackrumpli Bisztró & Bár
Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2015. 01. 27. 11:36

A Malackrumpli véleményem szerint egy pár év múlva ugyanolyan kultikus hellyé válhat mint most a Hatlépcsős. Ha nem egy puccos, elit helyre vágysz, hanem megfizethető, minőségi és finom ételt enni, akkor jövőre irány a Malackrumpli. A falusi krumplileves, a mángold leves, a kolbász, a sajtos, a sóska pesto mind-mind nagyon finom.
Miután jóllaktunk alaposan bevásároltunk a termelőktől a saját készítésű kolbászból és lekvárból. Biztos visszamegyünk jövő nyáron.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16
6 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés