Makkos Vendéglő

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
8640 Fonyód, Hunyadi János utca 7
Telefonszám:
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Spar mögött található.

Házias ételek, szolid árak, 12-féle menü.

A vendéglő mellett egy 2 ágyas és egy 3 ágyas apartman is található.

Az apartmanokban nyaralóknak kedvezményes étkezési lehetőséget biztosítunk!
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, SZÉP kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Makkos Vendéglő
Guzikné Szabó Mária Guzikné Szabó Mária
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 06:28

2013.08.08.
Tavaly már jártunk itt, akkor nagyon meg voltunk elégedve. Most viszont nagyon nagyot csalódtunk. A férjemmel először bográcsgulyást rendeltünk, kaptunk hozzá 2 fél szelet kenyeret kettőnknek!!! Kértünk még hozzá, és kaptunk ugyanennyit. A főpincértől kértünk ezután, amire ő megnézte a kenyeres kosarat, benne a 4 db fél szelet kenyeret és közölte, hogy szerinte ez elég és nem hoz, majd csak akkor ha kihozza a főételt. Az gulyás nem hasonlított gulyásra, nagyon híg volt, íze semmi. A főételnél a galuska félig romlott volt, a rántott harcsa közé valahogy belekeverték a rántott pontyot! Katasztrófa volt az egész étel, amiket rendeltünk!!! Hideg italt kértünk,ami nagyon meleg volt!!! A kiszolgálás is pocsék volt ( a felszolgáló lányok kedvesek voltak ), megérkezésünkkor is alig vettek észre minket, a főpincér folyamatosan újságot olvasott, ez idegesítő volt, a vendégekkel nem törődött!
Az egészért fizettünk 7000 ft-ot, de még 500 ft-ot sem ért!
Mi biztosan nem megyünk ide többet!!!!!!!!!!!!!

Makkos Vendéglő pff Makkos Vendéglő pff
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 08. 10. 16:59

A kiszolgálás és a vendéglő hangulata hibátlan.Ez az ételekről nem mondható el:a halászlé "szintelen"és íztelen volt..Az adagok kicsik.A sült krumpli túl kemény és nagyon száraz volt. Az ételek mellé kért ízesítők a legolcsóbb,silány minőséget képviselték(ketchup,erős paprika krém..). Igazából ezért a minőségért nagyon drága ez a vendéglő,nagy csalódás volt...

Marina Marina
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2012. 07. 30. 08:57

2012.07.28.
A vendéglő hangulata nagyon családias, az ételválaszték bőséges, mennyisége megfelelő, és nagyon finomak. Az ételek magyaros ízűek, olyanok emilyennek lennie kell. Az ételeket kicsit jobban lehetne díszíteni, pl: egy szelet paradicsommal és uborkával. Az ital és ételválaszték rengeteg. A felszolgálás gyors, a személyzet nagyon kedves. Az árak nagyon csábítóak!!!!
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aranyhíd Vendéglő 8640 Fonyód, Szent István u. 42.
3 értékelés
Thumbnail Fonyódi Múzeumi és Helytörténeti Egyesület 8640 Fonyód, Bartók Béla utca 3
2 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 08. 12. 20:43

Családias, a tulaj és a személyzet nagyon kedves és folyamatosan az ember kívánságát lesik az országban szerintem a legjobb további sok sikert nekik!!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 07. 27. 20:45

2014.06.hó elején jártunk oda,csak a legjobbakat mondhatjuk...úgy éreztük,tényleg a vendég az első!Többféle menü,bőséges,ízletes,többféle "turista menü",finom és elég,emellett előzékeny,udvarias,kedves kiszolgálást kaptunk,ugyanúgy,ahogy pld.a német vendégek,nem éreztük magunk "másodrendű"vendégnek,sőt...A gyermekeim extra,étlapon nem szereplő kívánságait simán,gördülékenyen megoldották,a3. nap után a fogyaysztási szokásainkat automatikusan figyelembe vették,mindezt úgy,hogy,hogy dohányosként esetleg plusz gondot okoztam...Mindezért csak hozzájuk jártunk,és itt ragadom meg az alkakmat,hogy elnézést kérjek,amiért idő előtt kellett hazautaznunk,és nem tudtunk elköszönni...Pedig ilett volna,annyira kedvesek voltak...A lányok is külön üdvözlik Vicust!Bocs...!