Mai Manó Ház - Könyvesbolt

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefonszám:
+36-1-4732669
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Kisgalériánkban nemcsak megtekinthetők, hanem meg is vásárolhatóak a hazai és külföldi fotóművészek albumai, képeslapjai, eredeti fényképfelvételei, hogy otthon is elmerülhessünk a nekünk kedves alkotások között.

Lehetőségünk szerint beszerezzük a magyar könyvkiadás legfrissebb fotográfiai tárgyú kiadványait, folyóiratokat, az aktuális fotókiállítások katalógusait, illetve a ritkaságként nyilvántartott klasszikusokat, szakkönyveket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Mai Manó Ház - Könyvesbolt
fabiane fabiane
91 értékelés
10 követő
13 plecsni
86 hasznos vélemény
2015. 02. 18. 09:12

A Mai Manó Ház könyvesboltja nemcsak a teljes fotós könyvkínálatot öleli fel, de egyben (piciny) galéria is. Minap "Az én fotógalériám - G.M. emlékére" című kiállítást tekintettük meg, és csodálatos élménnyel gazdagodtunk. Akár Fényőrségnek is tekinthetnénk a helyet, mi mindig szívesen csábulunk be ide.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:29

A Mai Manó Házban található picike könyvesboltba érdemes benézni egy kiállítás után. Jelentős fotó album kínálatuk mellett a szakmai lapok, könyvek is fellelhetőek, lépést tartva a friss kiadványokkal. Áraik méltóak a fényképek értékével, ami egy műkedvelő számára nem meghökkentő. Rendszeresen vannak kedvezményeik egy-egy könyvre és az intézményben futó kiállításról is talál magának az érdeklődő kiadványt. Persze azokra is gondoltak, akik csak egy kicsi emléket, képeslapot vennének jó áron. Amennyiben ajándékba szeretne venni könyvet, de nem biztos, hogy melyik is legyen az, a személyzet nagyon szívesen segít a megfelelő darab kiválasztásában.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés