Magyar Ízek Magyar Háza

(5.0) - 9 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Váci utca 78
Telefonszám:
+36-1-7946540
Kategória:
Étterem

További információk

Ez év kora tavaszán nyitottuk meg a hazai ízek remekeit felvonultató , kiváló ételkülönlegességeket kínáló éttermünket, amely a belváros szívében található. Kellemes hangulat fogadja a hozzánk érkezőket, amelyhez minden gondos részletet saját magunk készítettünk el, hogy egyediségével és családias légkörével egy olyan élményt nyújtson Önnek, hogy méltán érdemeljük ki a magyar ízek hivatalos képviseletét a Váci utcában.
Kitűnő magyar borok, egyedi megjelenéssel és íz világgal büszkélkedhető szatmári pálinka-különlegességek , házias ételek jelentik számunkra az a minőséget, amellyel minden bizonnyal minden vendégünk maradéktalanul elégedett lesz.
Szakmai hozzáértésünkhöz az ország minden tájáról származó híres magyar receptek is hozzájárultak, amely fogásokat, a már biztos kézzel dolgozó, szakácsaink készítenek el Önöknek.
Fogyasszanak el nálunk egy finom kávét egy süteménnyel, vagy házilag készült csokoládé meglepetéssel. Ígérjük, hogy garantáltan nem csalódik.
Egy délutáni hűsítő vagy egy hűvösebb délutánon netán egy forró csokoládé?
A döntésén ne gondolkozzon, bennünket válasszon!
*
Az étterem kialakulása:

Családi vállalkozásunk alapjait a 2000-es évek elején alapoztuk meg, amikor is vendéglátós tapasztalat nélkül, a szakma megismerésének lehetőségeként választottuk ezt az éttermet, akkor természetesen még a korábbi üzemeltetők alkalmazottaiként. Ellestünk minden fogást és rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak az évek alatt, tanultunk a hibákból , de magunkba szívhattuk a „régi motoros” vendéglátósok rutinját is. Többéves éttermi vendéglátás és szálloda-üzemeltetés után úgy éreztük, hogy készen állunk arra, hogy saját éttermet nyissunk. Reméljük a befektetett munkánk elnyeri tetszésüket és vendégül látva Önöket tovább viszik jó hírünket. Bízunk abban, hogy megjárva a kezdeti rögös utakat, elégedettek lesznek családunk munkájával.
A tiszta öröm és bizakodás volt bennünk az étterem kialakításánál és az étlapunk összeállításánál, amelyet csak titkon remélhetjük, hogy beváltja a hozzá fűzött elképzeléseinket.
Jöjjön el hozzánk, mert nálunk az ár és a mennyiség is tükrözi , hogy visszavárjuk!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Magyar Ízek Magyar Háza
Demjén János Demjén János
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 21. 19:01

Nekem nagyon bejött!!Ez nem egy feszengős ,drága,sznob hely!! Ide bejöhetsz öltönybe és munkás ruhába is! Van itt drága minőségi étel és 990ft -os napi menü is. Én napi menütt ettem,hát nem vagyok kis darab de küzdöttem vele rendesen. Mulatós zenét sem hallottam még máshol főleg nem a Váci utcába!

Sári Attiláné Sári Attiláné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 06:07

Nagy meglepetés volt a kuponos akció keretében a bőséges étlap, kedves,vidám személyzet,kitűnő italok. Jó hangulatú, házias,igazi gurmann ebédet kaptunk.Máskor is szívesen megállunk ott.Köszönjük szépen!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 08:06

Igazi hagyományos magyar ételeket és házi készítésű pálinka különlegességeket próbálhatunk ki.Nem érdemes kocsival menni,nem csak a parkolás miatt.Ez a hungarikum.Friss,finom és bőséges adagok.Ár-érték arány tökéletes.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Bernadett Nagy Bernadett Nagy
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 12:37

Kellemes környezet, a városi nyüzsgés ellenére ők biztosítottak egy nyugodt sarkot, ahol elfogyaszthattuk a finom ételeket. Rengeteg desszert közül lehet választani. A meggyes pite isteni:)Gyors,kedves kiszolgálás

V. Leila V. Leila
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 20:41

Ha valaki kellemes környezetben, jó humorú és illedelmes személyzettel szeretne eltölteni egy jó hangulatú ebédet vagy vacsorát válassza ezt a helyet! Az ízek olyanok, mint annak idején nagymamáink konyhájában volt. Ki az, aki nem örömmel gondolna vissza ezekre az ízekre , nem szívesen nosztalgiázna el az otthon melegében. Nyugodt és meghitt környezet , bőséges hagyományos magyar ízek! Minden ami egy igaz magyar embernek a kedvére való, minden mi szem-szájnak ingere! :)

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 17:50

Nagyon finom volt minden, a kiszolgálás, az árak, egyszerűen szuper hely. Szerintem jobban kellene reklámozni.

T. Beatrix T. Beatrix
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 16:45

nagyon szép hej nagyon szép minden nem is ojan drága hej egy hete voltam bent de le eset az állam nagyon jó a kiszolgálás gyors és kedvesek és minden nagyon finom volt ami egy étteremek kell én 5-pontott adokrá ettől jobbat nem is mondhatnánk róla király!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 24. 13:56

Mi is kuponos vacsorát fogyasztottunk, életünkben először látogattuk meg a helyet. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, a kiszolgálás nagyon profi, mulatós zene, finom ételek voltak. Mindenképpen ajánljuk és visszatérünk még :) Marci és Nikol

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 19. 15:00

Igazi hungarikum valóban, az ételek nagyon ízletesek, a hangulat remek.