Magyar Államkincstár Családtámogatási Ügyfélszolgálat

(1.5) - 5 értékelés
Cím:
4400 Nyíregyháza, Vay Ádám körút 4-6.
Telefonszám:
+36-42-509440
Kategória:
Közérdekű

További információk

Ügyintézés magánszemélyeknek:
-Családi- és fogyatékossági ellátások
-Állampapír forgalmazás
-Kincstári start-értékpapír számla
-Közérdekű adatszolgáltatások
-Lakástámogatás és LTP
-Önkormányzati gazdálkodás
-Pályázatok
-Regisztrációs kérelmek
-Törzskönyvi nyilvántartás
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Magyar Államkincstár Családtámogatási Ügyfélszolgálat
szanyi jolán szanyi jolán
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
20 hasznos vélemény
2015. 02. 22. 16:29

A véleményem csak pár szóban.Ügyintézés egyenlő a 0-val.Több mint hét hónapig vártam egy ügy intézésére,na akkor begurultam írtam egy levelet a vezetőnek,még az nap kaptam választ,amiben azt kérték újra juttassam el a papírokat,amit már korábban ajánlva elküldtem.Válaszoltam nekik,hogy keressék meg mert Én bizony még egyszer nem küldöm el.Hát csoda történt ,mert meglett a levelem,csak keresni kellet,így kb.8 hónap után el lett intézve az ügyem.
Jó nagy kupi lehet fent ,mert ezek semmit nem találnak semmit nem kapnak meg,de ha véletlenül,a folyósitást meg kell szüntetni ,mint Nekem lejárt a családipótlék,érdekes azt a levelet megkapták és rögtön megszüntették,hát jó lenne már rendet rakni abban az irodában ,és a dolgozók között is .Én nem tudom a vezető nem veszi észre mennyi panasz van rájuk.Jó lenne oda figyelni.Ja és ki oktatni a dolgozókat ,mert sok mindennel nincsenek tisztába.Remélem nem lesz velük több dolgom ,mert külön nyugtató kell hozzájuk.

Belányi Enikő Belányi Enikő
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
11 hasznos vélemény
2014. 05. 21. 14:07

2013. júniusában édesanyámnál, aki 86 éves csigolyaroppanást állapítottak meg. Csaknem egész nap fekszik, étkezni kell fel, illetve utána a járókerettel sétál a pár métert aztán vissza az ágyba. Nagyon gyakran még felnőtt pelenkát is használ, mert nem bír fel kelni az ágyból időben, és sajnos olyankor a fürdőig vezető úton végzi el kis/nagy dolgát. Beadtuk szeptember elején a fogyatékossági támogatás igényt, hogy az egyik gyermeke ápolásira tudjon vele menni, hisz max. 1-2 órát lehet egyedül hagyni. Idén azaz 2014. március elején többszöri érdeklődésünkre elutasították a kérelmet, mert - állítólag önállóan eltudja látni magát!!!!!!!!!!!!!
Még ezen határozat kézhezvétele előtt kiderült a zöldhályog miatt már foltokat is alig lát, a szemész szakorvos ráírta az ambuláns lapjára, hogy FOT-ra javasolja, mert nagyon-nagy baj van -élve szavaival.
Nos 2 hónap múlva visszakaptuk az agyonkapcsozott háziorvosi beutalót, hogy töltessük ki a fogyatékossági támogatást mire is kérjük ( IV,pont ) nos ebben a pontba be van x-ve a látási rész.
MIvel az ügyintézőt nem lehet elérni, a call-centernél azt a választ kaptam, hogy továbbítják az ügyintézőnek és Ő fel veszi velem a kapcsolatot, 2 egész napja várom a visszahívást, amely még nem érkezett meg!

Egyre jobban azaz érzésem, azt várják hogy édesanyám meghaljon és ne kelljen fizetni semmit sem!!!!!!!!!!

Tünde Orgovánné Tünde Orgovánné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
21 hasznos vélemény
2014. 03. 17. 11:16

Nem elég hogy telefonon alig lehet elérni több napi telefonálás után nagynehezen felveszik a telefont 2013 11.-hó óta nem tudtak a mai napig egy gyes kérelmet elintézni a 6 hónap alatt egyetlen levelet sem kűldtek! Egy telefonos megkeresésnél kértek egy nyilatkozatot amiben élettársi kapcsolatról kellett nyilatkozni hogy apuka megkapja a gyest mi faxoltuk 2014.02.12.-én majd rá kéthétre személyesen felkerestük a Tisztelt Ügyosztályt ahol egy kedves hőlgy közőlte hogy ki van írva kiutalásra a gyesünk igy 6 hónap után! Nyugodt szivvel hazamenve vártuk az utalást ami ismét elmaradt!!!! Mire mi ismét telefonálni próbáltunk ami persze nem oly egyszerű mert vagy " a hivott szám jelenleg nem kapcsolható " ver6ziót haljuk vagy azt a szép zenét hosszú perceken át mire végre valaki felvette !! Elpanaszoltuk problémánkat majd nyugodt hangon közőlte a hőlgyike hogy megsűrgeti az ügyet kb. 20-adjára a 6 hónap alatt!! Erre 2014.03.14.-én jött egy telefon hívás bizonyos ügyintézőtől h legyünk szivesek befaxolni a kért nyilatkozatot az élettársi kapcsolatrol!!!!!! Na ezen a ponton már komoly erőfeszités kellett ahoz hogy kulturált módon eltudjuk mondani a Tisztelt hőlgynek hogy amit most kér azt több mint egy hónapja befaxoltuk!!! Kérdem én hová lett???????? Mire a hőlgy" hát oda biztos nem kűldtük !!! Még jó hogy megtartottuk a fax igazolást ami igazolja hogy sikeresen megérkezett a 0642418812-es fax számra!!! De az ügyfél a Hülye a Bunkó mert még igy 6 hónap után még nem borogatta rájuk az asztalt ami melett a nagy semmit végzik és fepveszik a jó fizetést!! De a mai nap ismét befaxoltuk a kért nyilatkozatot ami más ügyintézők szerint nem is kell ahoz hogy a vér szerinti apuka gyest kaphasson a gyermekére!!!! Ugy hogy az én véleményem az ügyintézésről egy nagy 0 semmi !!!! A héten péntekig még türelmesen várok aztán felkeresem a velem egycipőben járó kedves szülőket ...akik vannak mert tudok több ilyen személyt aki hónapok óta vár a gyesére ... és felkeresek valami felsőbb vezetőt vagy erre szakosodott személyt és panaszt emelünk a Tisztelt Ügyosztály ellen!!!!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Nyíregyházi Állatpark 4431 Nyíregyháza, Sóstói út 1
37 értékelés
Thumbnail Metro Nyíregyháza 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 01568/50. hrsz.
9 értékelés
Thumbnail Dr. Rácz Krisztina nőgyógyász magánorvos 4400 Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 26.
7 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 03. 10:55

Telefonon lehetetlen elérni a csal.tám.o.-t, de miért? Telefonon szerettem volna segítséget kérni, ezért be kellett utazni Nyíregyházára!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 01. 21. 18:09

Mindig nagyon segítőkészek Nyíregyházán. Készségesek.