Magic Burger

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1116 Budapest, Alíz utca 8
Telefonszám:
+36-70-2636262
Kategória:
Burger

További információk

Az étterem a Magic Burger büfékocsi folytatása. Az ételek friss alapanyagokból, ízfokozóktól és adalékanyagoktól mentesen kerülnek a vendégek elé.
Első értékelő
Megnyitás
2010. 05. 03.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Magic Burger
Ferenc Fodor Ferenc Fodor
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 11:54

A kiszolgálás kedves és pontos, de lehetne gyorsabb is. Az ételek nagyon finomak, az adagok királyak.

B. Bern B. Bern
32 értékelés
0 követő
9 plecsni
37 hasznos vélemény
2014. 02. 04. 16:04

Az egyik legjobb hamburgeres a városban. Minőség egész fix, néha apróbb ingadozások,de még mindig 99%os. Lehetnek sorok, várakozás, de ez egy ilyen műfaj. Választék mindenből jó nagy, legyen ez értve az üdítőkre, vagy a burger alkatrészekre. (hús, buci, betétek, stb.) Ajánlott hely!!!

M. Kristóf Barbara M. Kristóf Barbara
6 értékelés
0 követő
3 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 18. 16:59

Azt mondták, nagyon jó a hamburger, próbáljuk ki. Kipróbáltuk. Zárás előtt fél órával még akkora volt a nyüzsgés, annyian voltak, hogy el se hittük, hogy itt hamarosan kiteszik a "ZÁRVA" táblát. Sötét háttér előtt neon mindenszínű izzó fa, tyű... de ne kalandozzunk, válasszunk hamburgert, ha már ezért jöttünk. Oh, mi válogathatjuk össze, mi is kerüljön bele, ezért 5 pontot adnék a mai vacsoráért, választhatok akár teljeskiörlésű hagymás-tönkölyös bucit is, pazar! Szürke marha, mangalica, garnéla... wow... egy szó mint száz, kértem húst, pirított hagymát, és kék sajtot. A tányéron mégis kb 25 cm-es torony képződött, pedig szerintem nem tömettem halálra a bucimat. Körbe néztem, mindenki tornyot kap, egy bambusz hurkapálcával átdöfve, hogy biztonságban elvihesd az asztalodig, ne hulljon elemeire, aztán ott meg edd meg úgy, ahogy nem szégyenled. Lehet hamburgert elegánsan enni??? Kit érdekel??? Jól néz ki, éhes vagyok, együnk!
A hús nem sült át jól. Bífsztekben szeretem a közepesen átsültet, húspogácsában azonban nem. a kék sajt valóban kék sajt, nem úgy, mint sok másik vendéglátó helyen. Csapódok a 'hú, ez szuper' és az 'ez lehangoló' érzések között. Hátul van egy kis sarok, IKEA kiskonyhával, csemetémmel ott játszottunk egy jót, és alkalmam nyílt körbenézni. A hely tulajdonképpen teljesen jellegtelen, csak kiegészítőkkel próbáltak valami arculatot adni az egésznek. 50-60-as évek Amerikáját idézik a falon a fém lapocskára nyomott képek, és az órák. Egy-két üvegbolc, rajta ááámerika zászló, ááámerika életérzésekkel, Coca-Cola, stb. Aztán átsiklik a tekintetem a sarok asztal ülőalkalmatosságokra, és azon a párnákra. ÁÁÁmerika zászlót idéző sávok, csillagok, meg egy norvég mintás kötött pulcsit idéző párna. ??? Hát, ez hogy került így össze? Aztán ismét tovább siklik a szem és az egyik asztalon egy IKEA mécsestartó, szemkiugrasztó rózsaszínben... Majd elnézek a bejárat felé és ismét megakad a szemem a mindenszínű világító izzó életfán... Hát, ezeket jól összerakták... Akár a burger... Rakjunk bele mindent, legyen látványos, hangzatos, de a végeredmény... Különben is! Nem is kértem bele paradicsomot, salátát és ezersziget öntetet, nem is illik a kéksajtos szürkemarhámhoz! Párom ekkor mondja: az mindegyikben alapból van. Nem láttad az étlapon? ...hát nem... próbáltam ezt a sok ingert minél hamarabb feldolgozni és hamar kitalálni mit szeretnék, nem feltartani a forgatagot...
Nem tudom... nekem annyira nem jött be a hely, mint amennyire sokan járnak oda, pedig olyan ígéretes volt és olyan sok jó pontot kapott tölem a Magic Burger, amíg bele nem haraptam az ennivalóba.
Végül aki nyolcig bejutott, kapott enni, utána már csak kifelé engedték a jónépet. Talán ha nem lenne ekkora a kereslet, akkor nagyobb figyelmet tudnának fordítani a testet öltött kínálatra. ...de amíg ekkora a kereslet, miért akarnának ennél jobbak lenni???

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Budai Vár 1011 Budapest, Vár 1.
30 értékelés
X. Dani X. Dani
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 09. 26. 17:10

Az ételekben nem tükröződik az árszint. Nem rossz a kaj, de nem is kiemelkedő. Átlagos.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 19. 13:42

Nagyszerű hely, csak ajánlani tudom. :)