Madárfészek Gyorsétterem

(4.5) - 12 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 3
Telefonszám:
+36-1-2093323
Kategória:
Kínai étterem

További információk

Széles kínálattal, hatalmas adagokkal kedves kiszolgálással várja vendégeit az étterem.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
12 korábbi értékelés - Madárfészek Gyorsétterem
Zsidákovits Csaba Zsidákovits Csaba
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 16. 15:36

Hetente legalább egyszer itt eszem. Az eladók nagyon kedvesek és figyelmesek. Én elviszem a ételt így aztán a dobozokat olyan nagyon teletöltik, hogy még haza is vihetek belőle. Mindig azonos íz és minőség jellemzi. Kedvező ár és nagy választék. Nézzétek meg ha erre jártok!

Pápai László Pápai László
24 értékelés
1 követő
6 plecsni
72 hasznos vélemény
2013. 12. 11. 13:00

Viszonylag sokszor voltunk, illetve voltam náluk. az átlagnál kellemesebb benyomást tesz az emberre, kellemes a berendezés, a felszolgálók, és a kaja is finom.Jól megközelíthető helyen van, és viszonylag sokáig nyitva is van.

Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
82 hasznos vélemény
2013. 11. 22. 18:21

nagyon jó, nagyon jó, nagyon jó :D finom, sok, különleges. imádom az ajándék levest, az a kedvencem mind közül. viszonylag olcsó étterem, amit még én is könnyebben meg tudok fizetni. nagyon szeretem. :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
55 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
22 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 01:07

Mire vágyik egy egyetemista ebédidőben? Elsősorban olcsó, laktató ételeket kínáló helyekre. A Madárfészek éppen ezért nagyon jó helyen nyitott meg, a körtér két nagy egyetem, a BME, valamint az ELTE lágymányosi campusának épületeitől is „lőtávolon belül” található. A kocsmákban és könyvtárakban elvékonyodott pénztárcájú hallgató pedig nagyon tud örülni az ehető ízű, nem túl drága (értsd: 1000 forint alatti) menüknek. Az árak ebből a szempontból minden igényt kielégítenek. A minőség nem hogy megüti a szokásos kínai gyorséttermes színvonalat, de kifejezetten jól készítik el a hagyományos gyorskajákat. A berendezés is hozza a kötelezőt: egyszerű asztalok és székek, jól megszokott műanyag tálcák, egyedül a pekingi olimpiai stadiontól átvett név, és a levesestál és –kanál mintái, na meg néhány személyzeti tag idéz egy csipetnyi Ázsiát. Apropó, leves: minden étel mellé ingyen kérhető egy adaggal, csípős és natúr változatban is. “Mikor a vadmadár élelem híján van, előtte az egész világ.” – tartja a kínai mondás. És ilyenkor betelepszik a Madárfészekbe – tesszük hozzá.

Zsidákovits Csaba Zsidákovits Csaba
20 értékelés
0 követő
4 plecsni
15 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 15:40

Bármikor bemegyek, mindig kedvesen fogadnak mintha"ismernének"! Ez a jó vendéglátó ismérve. Mindig azonos minőség és mennyiség. Persze a jó értelemben. A hagyományos kínai étkek, a desszertek is finomak. gyors kiszolgálás. Jó hely!

tm spam tm spam
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 06. 01:14

Átlagos kínai étterem, jó ár/érték arány szokásos kínai kaják.
Nem egy tipikus zsírszagú kínai gyorsbüfé. Aránylag igényes berendezés. Személyzet gyors és kedves mint általában a kínai éttermekben :)

Pini Pini
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 05. 09. 16:01

Hát amikor én először voltam ott osztály társammal meg is lepődtem nagyon igény és stílusos a berendezése akkor volt az hogy vettünk egy menüt azt hiszem, és akkor ugye kapsz ajándéka egy levest is nagyon finom és normálisak a kiszolgálók ha hideg megmelegítik még a főnök is be szokott ott segíteni bár kicsit szorosan szoktak ott lenni az emberek remélem később tovább gyarapodik a helye és lesz egy emelete is az nagyon jól nézne ki ott :3

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 11:06

Ritkán járok a XI. kerület környékén, de mivel több ízben is volt dolgom a Camponában, utam néhányszor átvezetett a Móricz Zsigmond körtéren. Éppen egy televíziós játék felvételre igyekeztünk a párommal, amikor kaptunk egy telefont, hogy törölték az időpontunkat. Elsőre fogalmunk sem volt, mit kezdjünk a hirtelen ránk szakadó szabadidővel. Aztán megvilágosodtunk! A barátom korábban ezen a környéken dolgozott, és mivel fanatikus kínai étel rajongó, kézen fogott és a Madárfészek gyorsétterembe vezetett. Azt mondta ez a város legjobb kínai étterme. Olcsó, finom és nagy adagokat lehet kapni. Kell ennél több egy éhes embernek? Igen. Nálam általában szempont az is, tiszta –e az üzlet és van -e zsírszag. Ha belépek egy étterembe, ahol érezni lehet a zsírszagot, azonnal sarkon fordulok. Szerencsére ebben a kínai étteremben nyoma sem volt zsírfelhőnek és mindenütt tisztaság fogadott bennünket. Párom többféle ételt is rendelt, én megelégedtem egy fél adag tojásos rizzsel és zöldséges csirkével. Az étel valóban finom volt, bár lehet, hogy az én ízérzékelő szerveimmel van baj, de nekem minden kínai étel egyformának tűnik. Az azonban tény, hogy keveset fizettünk, ugyanakkor degeszre ettük magunkat. Még az is lehet, hogy ezentúl gyakrabban látogatok el a XI. kerületbe.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:40

A Madárfészek a kedvenc éttermem a városban. Nem elég, hogy nem egy tipikus, zsírszagú kínai étkezde - sokkal igényesebb, szebb a berendezés -, de még az adagok is hatalmasak. Fontos megemlíteni, hogy abszolút diákbarát. A nagy adag 700 forint, de akkora, hogy szó szerint a füleden folyik ki a végére. Én még órák múltán is levegő után kapkodtam, és azon sóhajtoztam, milyen finomat is ettem. Tehát, ami a legjobb benne, hogy isteni finom. A kínálat olyan, akár a többi kínai gyors étkezdében, azonban az az ember érzése, hogy itt minőségi alapanyagból készül az étel. Lehet a környezet teszi, vagy a kiszolgálás, de egy biztos, imádom. Sokan kedvelik a helyet, de a felszolgálók gyorsak és kedvesek. A Móricz Zsigmond körtér pedig könnyedén megközelíthető, de, ha neked mégsem, ez az az étterem, amiért szerintem megéri átutazni a városon.

mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 23:31

Jó kis gyorsétterem a 6-os villamos végállomásánál, a Móricz Zsigmond körtérnél. Az átlagos kínai étkezdékhez képest igényesebb a berendezése, bár autentikusnak nem éppen mondható.
A kínálatban a szokásos kínai gyorséttermi fogásokat találjuk, kiegészítve a kevés helyen kapható rákfarokkal. Nagyobb étvágyúak is 1000 forint alatt jól tudnak itt lakni, ami ma már kevés helyről mondható el. Ráadásul a nagy adag főételhez ingyen leves is jár. Reméljük, sokáig megtartják ezt a jó szokásukat.
Ebédidőben tömve szokott lenni a hely, de a kiszolgálás mindig gyorsan és hatékonyan megy. Délután és este már nyugodtan el lehet üldögélni akár egy baráti beszélgetéssel egybekötve is. Ráadásul egészen este 10-ig nyitva tartanak.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 09. 12:04

A kedvenc helyünk volt egészen augusztusig. Amikor is bementünk, hogy eszünk egy jót. Már az ételek megkóstolásakor feltűnt, hogy más ízűek mint szokta lenni. Aztán a 4 harapás után vettem észre, hogy a csirke nincs rendesen átsütve. Kérdésemre elárulták, hogy új a szakács. Azóta nem voltunk és valahogy nem is kívánkozunk oda..

Vendég felhasználó Vendég
2013. 08. 08. 16:20

A kedvenc kínai kajáldám Budapesten. Bőséges adagot adnak, a nagy főételhez ingyen leves jár, ráadásul nagy ízletes is minden étel. A berendezés is sokkal igényesebb, int az átlag. Csak Ajánlani tudom!