Macskafogó Music Pub

(4.5) - 11 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Nádor utca 29.
Telefonszám:
+36-30-9214666
Kategória:
Pub

További információk

80-as évek baráti hangulatát idéző Zenés Kricsmi, nagy tánctérrel, beszélgetésre alkalmas bokszokkal, ruhatárral.
Céges bulik, születésnapok, baráti összejövetelek, leány búcsúk, legénybúcsúk helyszínéül tökéletesen alkalmas.
A sporteseményeket óriás kivetítőn nézheted.
A zenét a "felülmúlhatatlan" Dj Pietro és Dj Tomek szolgáltatja!!!

Többféle hideg csapolt sörrel, széles italválasztékkal, koktélcsodákkal várunk benneteket.

Ha ki akarod ereszteni a "gőzt", jól és felhőtlenül akarod érezni magad, gyere el hozzánk, mert nálunk a bulitól "Egyszer úgy is leszakad a plafon"!
Első értékelő
Megnyitás
2000
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Macskafogó Music Pub
Szabó Nikolett Szabó Nikolett
3 értékelés
0 követő
3 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 19. 07:29

Régebben sokkal többet jártam ide, de még most is benézek egyszer-egyszer. Az árak szerintem ok, a zene is bejön, bár én már kicsit jobban kedvelem a konszolidáltabb helyeket. És bizony a nagy tömeg kicsit nyomasztó, bár nyilván ez is jelzi, hogy népszerű a hely.

H. Mihály H. Mihály
20 értékelés
1 követő
5 plecsni
15 hasznos vélemény
2013. 07. 19. 11:41

Jóféle hely, olyan ahová a 30-35-40-es korosztály is elmehet. Az árak teljesen rendben vannak. Zeneileg nem a szokásos sémát követi, több korosztály is élvezheti. A hangulata afféle pincekocsma hangulat, csapolt sörrel, többféle itallal. Remek helye. Egyedüli negatívuma az, hogy éjfél felé már kicsi a helység, zsúfolt nagyon.

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 12:02

Én nem ismertem a Macskafogót, de egy baráti társaság ezt a helyet választotta célállomásul, így elkeveredtem erre a helyre. Lekéstük az ingyenes belépést, úgyhogy 700 Ft-ot kellett fizetni, ami szerintem elég sok ahhoz képest, hogy nem volt külön program azon az estén, és egy színvonalas koncertért is van, hogy kevesebbet kell fizetni manapság. A hely egy pincében van, és így máris magával vonz egyfajta hangulatot. Belépve rögtön feltűnt a hatalmas kivetítő, ahol éppen tenisz ment, de alig hallhatóan, nyilván inkább csak képi funkciója van a legtöbb estén (már amikor buli van). A bokszok nem túl kényelmesek, mert a fából készült ülőalkalmatosságokról lefelejtették a párnákat. Az elülső, üldögélős térből nyílik a tánctér, ami nem olyan nagy, de azért el lehet férni. Akkor este jó kis retrózenék szóltak, nem a mai fiatalság kedvenc disco meg „tuctuc” zenéje, hanem régi slágerek, buliklasszikusok, de volt, hogy még Tankcsapdára is rázhattuk a fejünket. A wc-t viszont nagyjából csak úgy lehet megközelíteni, ha átverekedjük magunkat a bulizó tömegen, ráadásul nem is volt túl tiszta akkor este. Összességében egy kellemes, kimozdulós estére jó lehet ez a hely!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:54

Érdemes volt elmennem a Macskafogóba, hiszen a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek zenéi számomra igen kellemesek, sőt a kedvenceim, főleg, ha rockzenéről van szó. De a retro sem rossz, mert még mindig jobban díjazom, mint ha tucc-tucc zenét kéne hallgatni egy hangulatos kis helyen, ahol lányoknak és fiúknak egyaránt 700 Ft a belépő. Ezzel a lépéssel megelőzték a férfiak panaszkodását. Karszalagot is kapunk, így ki-be lehet járkálni dohányozni. A zenék stílusából adódóan sok a középkorú vendég, de ez senkit sem zavar.
Egy zenés szórakozóhely, ahol igazán örülök, mikor felcsendül egy Billy Idol vagy egy George Michael klasszikus. A világítás, a fények pedig nagyon megtetszettek.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:20

A Macskafogó azon pubok közé tartozik véleményem szerint, ahol este 11-ig, viszonylag csendesebb zenei aláfestés mellett kényelmesen eliszogatsz a barátaiddal, hiszen az áraik bármely belvárosi báréval megegyeznek. Utána viszont örülsz, ha egyáltalán beférsz még, mert hirtelen a semmiből terem elő rengeteg bulizni vágyó. Nem kifejezetten a mai kor stílusának megfelelő zenét, hanem inkább a 80-as, 90-es évekét részesítik előnybe, megalapozva az eredeti pub hangulatot. Ennek köszönhető, hogy az érdeklődés középpontjában a 30-as éveiben járó korosztály tűnik fel. Remek elgondolásnak tartom, hogy két külön helységben van elkülönítve a tánctér és a fapadokkal ellátott "pihenő" így senki nem zavarja a másikat. A belépő ára is kedvező, csupán 700 Ft és egységes, végre a pasik nem érezhetik a diszkriminációt. Kultúrált, rendezett pincehelyiség, ami igényes szórakozásra ad lehetőséget.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 16:11

Macskafogó, Zenés Kricsmi a 80-as, 90-es évek zenéivel – olvastam a hirdetést az egyik ingyenes budapesti programfüzetben. Akkor még mit sem tudtam erről a fura nevű helyről. Az egyik szombat este felhívott egy rég nem látott ismerősöm, hogy ő zenél a Macskafogóban, ha van kedvem, hallgassam meg. Több se kellett, azonnal értesítettem a barátnőmet, hogy este bulizni megyünk. Azt nem tudom, hol ronthattuk el vagy csak megártott nekünk az a kis pezsgő, amit még otthon fogyasztottunk, de össze-vissza bolyongtunk a belvárosban, mire ráakadtunk a szórakozóhelyre. Elcsigázva rogytunk le a tánctér melletti pulthoz, és azonnal rendeltünk egy szíverősítőt. Miután hatott a gyors segítség, körbenéztünk a pubban. Egyszerűen, mégis ízlésesen berendezett hely, ahol egy-egy külön termet biztosítottak azoknak, akik táncolni és azoknak, akik inkább inni és beszélgetni vágytak. Mindenféle korosztály és stílus képviseltette magát a buliban, de szerencsére (vagy épp ellenkezőleg) D&G táskát vagy Prada cipőt senkin sem láttunk. A zene viszont nagyon jó volt, csupa sláger és igazi diszkóba való talpalávaló. Nem is ücsörögtünk sokáig, azonnal táncra perdültünk. A tánctéren kellemesen elfértünk, bár aznap este kevesebben voltak a mulatós teremben. Az italárakkal is meg voltunk elégedve, főleg, hogy az ismerős DJ vendégei voltunk. Még szilveszterkor is visszatértem a zenés kricsmibe, bár nem maradtam túl sokáig, de aznap este is jó bulit csinált a vezetőség. Az egyetlen fekete pont, hogy hajnali 1-2 óra körül a mosdóban már nem volt WC papír és a padlócsempét olyan sár és latyak borította, hogy majdnem elcsúsztam rajta, ennek ellenére, az év utolsó napján is jól éreztem magam a szórakozóhelyen.

Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 04:48

Nemrég jártam a helyen és csak pozitívumokat tudok írni a helyről.
A belépő 700 Ft-t fiúknak és lányoknak egyaránt. A bejáratnál kék színű karszalagot adnak, így ki-be lehet járkálni, ami nagy előny a dohányosoknak. A pultosok és a biztonsági őrök is igazán kedvesek. Két terme van a helynek, az egyikben fapadokat találhatunk, a másik pedig a tánctér. A hangulat kiváló, sok műfajú zenét lejátszanak, így különböző zenei stílusú társaságok is jól érezhetik magukat. Mi mai slágerekre és retro zenékre táncoltunk. Ruhatár található, az ára 200 Ft. A mosdók tisztaságába tudok talán belekötni egyedül, de ez esik a vészes kategóriába. Egyszer mindenki látogasson el ide!

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 23:02

Elsőre talán kicsinek tűnhet a hely, de ha jobban belegondolunk, az óriási bulikon bizony sok jó ember kicsinek tűnő helyen is elfér, főleg ha jó a hangulat. És ez utóbbi az, amivel a Macskafogó mindig rendelkezik. Sokszor mentünk le a barátaimmal meginni valamit (amiért nem kellett egyébként horribilis összeget fizetni), és ha kicsit nyomottabb is voltam a kelleténél, a hely hangulata mindig jó kedvre derített. Máig nem értem az okát. Lehet a zene, amely rendkívül sokrétű, de mivel magunk is az átlagnál jobban szeretjük a kicsit retrósabb dallamokat, itt mindig a legjobb helyen járunk. Az aláfestés tehát tökéletes, és az elkülönített tánctérnek köszönhetően mozgási igényeink oltárán is áldozhatunk, persze, csak mértékkel. Előfordult már ugyanis, hogy annyira felpörögtünk a buliban, hogy végül néhány összegabalyodott tánclépést követően a földön kötöttünk ki, pedig nem is voltunk ittasak. Könnyen magával ragad a hely, ahol valóban az érettebb korosztály is tiszteletét teszi, amiért jár a piros pont.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 11. 13:09

A Macskafogó olyan hely, ahova általában „csak beülünk egy pár órára iszogatni” aztán valahogy ott ragadunk hajnalig. Az árak nem vészesek, sőt ital akciók is szoktak lenni. Kényelmesen lehet inni és beszélgetni amíg nem indul be a buli. Utána pedig remekül lehet táncolni. Szeretem, hogy nem csak mai, hanem régi slágereket is játszanak, olyanokat, amikre bárhol, bármikor táncra perdülnék. Ezen kívül az is nagyon vonzó benne, hogy nincs tele tizenévesekkel, inkább húszon- harmincon-felüliek látogatják, így nem érzem magamat „túlkorosnak” a huszonéveimmel. A hely maga nem túl puccos, mégis jól néz ki, olyanféle, ahol az ember otthonosan érzi magát. Ezzel egyenes arányban szerencsére az ide látogatók sem „puccparádézni” jönnek, hanem jól érezni magukat.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 14:49

Egy olyan hely, ahova én sem vagyok túl idős és talán a fiatalok táborát is még erősíteni tudom. Szóval minden korosztálynak, aki szereti a 80-as évek zenéit és nem haragszik meg, ha a mai feeling is megszólal. A tömeget kevésbé szeretem, de hajnalban sajnos eléri a buli a tetőfokát és hát sokan leszünk. De kellő alkohol mellett ez is elviselhető. :) Az árakról nem tudok beszélni, mert én itt mindig vendég voltam, vagyis férfiakkal érkeztem. Már ha értitek. Lehet, hogy Dunába nem kellett volna vizet hordanom, de csak lányokkal még nem voltam itt. :) Nagyon jó kis bokszok vannak, ahol körben ülve tudsz beszélgetni, már ha a zenét túl tudod harsogni. Másnapra tuti nem lesz hangod. A tánctérnek egy külön rész van kialakítva, de hajnalra már a tömeg az asztalokig elér, szóval nem kell messzire menni társaságodtól táncolni. A tömeg összetart. :) Tánctudás felesleges, hering mozgás előnyben. :) Viccet félre téve, akinek tömeg iszonya van, hát ezen területeket kerülje hajnal tájékán. Előbb érkezzen és korán távozzon. :)

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
94 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 13:21

Általában, ha megkérdezik tőlem, hogy hol lehet egy hatalmasat bulizni, ahol nemcsak napjaink zenéi szólnak, hanem felcsendülnek a régi, igazi magyar nóták, ahol a rock zenétől sem riadnak vissza, az árak korrektek és még 25 év felettiek is járnak, én egyből rávágom Macskafogó :). Már nem egy szülinapot ünnepeltünk meg itt a barátnőinkkel. De legyen szó szimpla baráti összejövetelről vagy csak a hétvégi szokásos buliról, itt egészen biztosan jól fogjátok magatokat érezni :). A zene változatos, retro, disco, pop vagy rock műfajról legyen szó, mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. Elég nagy tánctérrel rendelkezik, ugyanakkor kialakítottak a beszélgetésekhez kényelmes bokszokat. Igazán kellemes környezet, elfogadható árakkal és remek kiszolgálással. Minden bulijuk belépős és a ruhatárban el tudod helyezni a kabátodat. A mellékhelyiségek tisztán tartottak, bár egy kicsit szűkek. Viszont ettől eltekintve, nekem csak pozitív élményeim voltak a hellyel kapcsolatban, azóta is visszajárunk "egerészni" :)