MAC

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-4394959
Kategória:
Drogéria

További információk

Üzletünk a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén az Eötvös sétány 39. szám alatt található.

Profilunk:
-illatszer
-szépségápolás
Smink- és bőrápoló termékek, körömlakkok, valamint kozmetikai kiegészítők és sminkeszközök széles választékát kínáljuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - MAC
D. Marina D. Marina
11 értékelés
0 követő
5 plecsni
7 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 19:11

Élet gazdag színekben pompázó szemhéjpúderok és még sorolhatnám, hogy mi mindent kaphat náluk az ember termetes pénztárcával.
Pont a westendben lévő boltjukban volt pechem sminkeltetni. Egy nappali sminket kértem, ehelyett egy kilogrammnyi vakolatot kaptam arcocskámra. Megmosolyogtató az egészben, hogy mindezt olyannyira natúrba tették fel, hogy pont úgy néztem ki sminkelés után mint előtte.  Senki nem gondolta volna, hogy sminkesnél jártam. Ragadt a fejem az alapozótól, amit meg lehet szokni a sminkes szerint. Orrfújás után pont úgy néztem ki mint a „ Jól áll neki a halálban” Goldie Hawn vagy Meryl Streep miután megölték egymást. Itt-ott foltossá váltam.
Konklúzió: sminkelésre többé nem vetemedem náluk. Termékek 80% rendben van a maradék……

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 12:34

A Mac valóban az egyik legprofibb bolt és sminktermék. Igazi minőségi kozmetikumokat találhatunk itt. Profiljukba tartozik az, hogy az eladók rendkívül készségesek, és ha csak nézelődni térünk be, akkor is szívesen kisminkelnek minket. Minap én is egy alapozót kerestem, de nem voltam biztos melyik passzol a legjobban. Az eladó készségesen segített, többet kipróbáltunk, majd utána kivezetett a boltból, hogy kint az utcán természetes fények mellett is megnézzük melyik a legjobb. Teljesen úgy éreztem, hogy az én ügyem, a mi ügyünk is. Bár nem a legolcsóbb termékek tartoznak ide, később nem fogunk ezekben csalódni és hosszútávon nagyon megéri.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 09:24

Ha a helyes sminkelés alapjait szeretnénk elsajátítani, s ehhez személyre szabott, profi segítséget, valamint magas minőségű, jól használható termékeket igénylünk, mindenképpen akár ide, akár a másik három budapesti MAC-üzletbe látogassunk el először. Itthon ennek a professzionális sminkmárkának az árai a felső kategóriába tartoznak, alaposan a pénztárcánkba kell tehát nyúlnunk egy-egy darabért, ha viszont olyan alapvető felszereléseket keresünk, mint például a púder vagy különösen az alapozó, akkor rendkívül ajánlatos itt körbenézni. Szakképzett sminkesek segítenek nekünk a rengeteg termékből kiválasztani azt a formulát, ami az arcbőrünkhöz leginkább passzol, továbbá az egész országban itt érhető el a legszélesebb színskála is. Vásárolni sem kötelező, mindent ki lehet próbálni, a jótanács meg teljesen térítésmentes. :-) Ha pedig már magabiztosabban tájékozódunk a dekorkozmetikumok világában, az általános elveket bármilyen más márka esetén is tudjuk alkalmazni.