Lush kozmetikumok

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Szent István krt. 1.
Telefonszám:
+36-1-2720840
Kategória:
Drogéria

További információk

A Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készítik a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumokat.
A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.
Első értékelő
Megnyitás
2001
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Lush kozmetikumok
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
118 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 22:31

Igazi illatfelhő fogadja azokat, akik a Lush üzletbe belépnek. Egy nő számára igazi kánaán egy ilyen üzlet küszöbének átlépése. A szappanok, tusfürdők és egyéb tisztálkodási eszközök mellett a fürdőgolyók is helyet kapnak az üzlet polcain.
Itt mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő terméket. Az igazán szolid, enyhe illatú szappanok mellett a kihívó és hivalkodó illatú termékek tárháza is számos taggal büszkélkedhet.
A termékek valóban kényeztető célt szolgálnak és sokszor sajnálja az ember felhasználni, mert olyan érdekes formákat és illatokat találnak ki a termékek gyártói.
A fürdőgolyók lehetnek csoki-, gyümölcs-, parfümillatúak és még sorolhatnám, olyan sok fajta termék található meg a Lush üzletekben.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 23:28

Sajnos hiába hirdeti magát természetesnek, még így is nagyon nehezen találni náluk teljesen tiszta termékeket. Tényleg nagyon sok szép összetevőjük van, de sajnos a lista végén mindig megbújik egy valami olyan allergizáló/szintetikus anyag, ami viszont nálam büntiben van. De persze így is klasszisokkal több természetes összetevőt tartalmaznak, mint egy átlagos termék. Viszont ennyi pénzért már teljesen bio kozmetikumokat is lehet venni.
Egyébként a boltjaik tényleg nagyon látványosak és illatosak, a termékek pedig ötletesek. Az eladók viszont néha túl rámenősek. Legutóbb egy szappannak a papírfecnire kézzel és csúnyán írt összetevőlistáját próbáltam kibogarászni, miközben az eladólány folyamatosan magyarázott nekem, holott megmondtam, hogy „köszi, csak nézelődöm”. Úgyhogy inkább kisétáltam.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 20:18

Egy hosszú, fárasztó nap után nincs is jobb, mint elmerülni egy kád kellemesen meleg, nyugtató illatú habos vízben. A mókuskerékből való kilépés egyik nagyszerű módja ez. A Lushban a formák, illatok, színek, aromák rendkívül széles választékából szemezgethetünk. A folyékony tusfürdőktől kezdve a fürdőgolyókon át a szappanokig mindent megtalálunk a boltjukban. Az eladóknak csak meg kell említeni milyen illatot keresünk és gondolkodás nélkül sorolják a megfelelő termékeket. A boltban magával ragadja a nézelődőt a fantasztikus illat, ami az áruikból árad. Minden darab fürdőkészítmény kézzel készül, és a Lush nagy előnye, hogy elhatárolódik az állatokon való kísérletezés módszerétől. Karácsonyra gyönyörű díszdobozokban elképesztő termékekkel nyűgözhetjük le szeretteinket.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 13:29

Karácsony körül megindít ez az illat kavalkád, hétköznapokon néha kicsit sok már. Használatkor ezek a finomságok sajnos nem maradnak tartósan meg, de egy üde tiszta érzés igen. Sok terméket elég macerás használni, mert különbözik a megszokott kozmetikumok állagától: a sampon nem habzik, a dezodor krémpor állagú, és összevissza porlik, a szappanok nincsenek legömbölyítve, és így nem állnak olyan simulékonyan a kézbe és persze ezek sem habzanak. Persze tudom, hogy ez a természetesség ismérve, mivel nincs benne habosító szer, nem mondom, meg lehet szokni. Az arcpakolások is szuperek, fene tudja miért csillagos ég az áruk, és ami tuti termék, az az ajakír. Körülbelül három éve volt egy karácsonyi kiadásuk: vaníliás kókuszos volt talán, azóta már nem gyártják,minden évben reménykedem.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:49

Nagyon szeretem a Lush termékeit, nem csak azért, mert színesek és illatosak, hanem mert valóban jók. Most egy grapefruitos sampont használok és nagyon meg vagyok elégedve vele. Annyira játékos ez a hely, olyan mintha egy édesség vagy süti világba csöppennénk. Nekem a design mellett fontos az is, hogy természetesek a termékek, a csomagolások pedig újrahasznosított anyagok. Azt hiszem még nagyon sok dicséretet tudnék leírni a termékeikről, de inkább próbáljátok ki őket! Egy dolog zavaró számomra, hogy nincs lehetőségem nézelődni; egyből elkapnak az eladók és felsorolnak mindenféle összetevőt, egy idő után el is vesztem a fonalat :) Aranyosan teszik amúgy, de néha nekem sok. Amúgy szerintem minden lány örül egy Lush ajándékcsomagnak, úgyhogy ez sok pasit megmenthet, amikor nincs meg a megfelelő ötlet.

Gabida Gabida
10 értékelés
3 követő
3 plecsni
22 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 15:10

Nem lehet csak úgy elhaladni egy Lush bolt előtt. Az üzletből kikacsintgató mennyei illatok rendre becsalogatnak a torta-szappanok elvarázsolt világába. Aki járt már náluk, tudja, hogy az áruk mellett nagy hangsúlyt fektetnek a kiszolgálásra, személyzetre, így külön öröm számomra, hogy bármely üzletükbe térek is be, mindig őszinte, szuper kedvességre számíthatok. Egy olyan légkörre, ahol nem kell rosszul éreznem magam amiatt, hogy illat-és kencefice mániámból fakadóan erős ingert érzek minden egyes termék ötszöri végigszaglászására. A csábító illatok, színek kavalkádja nem csak álca, a termékektől valóban azt a luxus kényeztetést kapom, amit várok. Plusz pontok, hogy termékeik fejlesztésénél, tesztelésénél nem alkalmaznak állatkísérleteket, ügyelnek arra, hogy a csomagolás minél környezetkímélőbb legyen, és ami talán a legfontosabb: a piacon kapható kozmetikumok gyártóinak többségével ellentétben, ők emberre ártalmatlan összetevőket használnak. Kőolaj tehát biztosan nem kerül a pofira. Extra jófejség faktor: honlapjukon részletes tájékoztatást kaphatunk az egyes termékek összetevőiről.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 17:56

Ez a Lush üzlet van hozzánk a legközelebb, így leggyakrabban ide szoktam járni, azonban a leírtakat az összes üzletükre lehet vonatkoztatni, mivel hasnló irányelvek alapján működnek. Nagyon szeretem a különleges szappanjaikat és szinte az összes terméküket meg tudnám venni. Kedvencem az olvadós csillámos testápolójuk, nagyon jó kis hajvégápolót is árulnak, illetve a szőke hajra való samponjukat és cukorkás ajakbalzsamukat is imádom. Ezt a listát még nagyon hosszan tudnám folytatni. Minden árú természetes – néha egészen meglepő – alapanyagból készül. Az eladók az összes üzeltükben nagyon kedvesek és készségesen elmagyarázzák, hogy mi micsoda (mert hát van olyan, hogy nem lehet megállapítani első látásra), illetve nagyon sok mindent helyben ki is lehet próbálni. A boltban kicsit összekeverednek az illatok, és a termékek végigszaglászása sokszor meghaladja az orrom teljesítőképességét. Szerencsére minden terméknél ki van írva, hogy milyen illat és nagyjából miből van. Angoltudással rendelkezők előnyben, mert a terméknevek nagyrészt angolul vannak. Karácsonyra mindig van valami meglepi termékük, és ajándékcsomagjaik is, amiknek a környezetemben nagy sikerük szokott lenni, karácsonyi ajándék gyanánt.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 15:07

A Lush természetes összetevőjű kozmetikai szerekre specializálódott, így nem meglepő, hogy az elsődleges célcsoportba a nők tartoznak. A Lush üzletek legjellegzetesebb ismertetőjegye, hogy már messziről illatoznak, közelebb érve pedig az intenzív szagélmény mellé a különböző szappanok és kozmetikumok színes látványa is betársul, amiket kedvünkre nézegethetünk, tapinthatunk és szaglászhatunk. Szóval a Lush minden érzékszervünkre hatni próbál. A cégfilozófiához szerencsére az udvarias és szakértő kiszolgálás és tanácsadás is hozzátartozik, így mindenki megtalálhatja a bőrtípusához, személyiségéhez illő dolgokat, sőt, vásárlástól függetlenül ki is lehet próbálni a termékeket, esetenként még termékmintát is kaphatunk.