Lovas Étterem

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy 1.
Telefonszám:
+36-30-9552180
Kategória:
Nemzetközi étterem

További információk

A Szilvásváradra látogatók a Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járhatják végig a Szalajka-völgyet. Megcsodálhatjuk a pisztrángos tavakat, a Fátyol vízesést vagy a vadasparkot. A Lovas Étterem is ebben a festői környezetben található, Szilvásváradon a Szalajka-völgyben.

Nemzetközi és magyar specialitásokkal (különleges hal- és vadételekkel) várja vendégeit. Az ételek egy részét a grillkemencében illetve az óriás vasalón készítik.

A vendéglő folyamatosan különféle programokat szervez, melyekről a honlapjukon vagy a facebook oldalukon tájékozódhatunk.

Az étteremben lehetőségünk van rendezvények lebonyolítására (legyen az egy kis családi összejövetel vagy egy heted hét országra szóló lagzi. Az étterem befogadóképessége 70-80 fő, a fedett teraszon 120 fő illetve a rendezvénysátorban 200 főt tudnak vendégül látni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, SZÉP kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Lovas Étterem
V. Péter V. Péter
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 21:36

Az ország egyik legszebb vidékén az ország egyik legjobb vendéglője. Sehol máshol nincsenek ilyen csodálatos harmóniában a felszolgált ételek a hozzájuk ajánlott italokkal. Hazánkban egyedülálló itt a szarvasgomba gasztronómiai kultúrája. A helyi hegyvidék kincsét, a "Fekete gyémántot" - a szarvasgombát - olyan tisztelettel, hozzáértéssel készítik, annyi kedves és érdekes programot szerveznek köré, hogy aki egyszer belekóstol ebbe a miliőbe - és főképp szarvasgombás ételeikbe - biztosan beleszeret mindebbe és hamarosan visszatér ebbe a nem mindennapi vendéglőbe.

Árpád Árpád
105 értékelés
2 követő
20 plecsni
176 hasznos vélemény
2012. 03. 19. 08:34

A négynapos ünnep alatt nagyon sokan voltunk, mégis gyorsan finomakat szolgáltak fel. A gyerekek kedvence a duci csirkemell volt sajttal töltött palacsinta körettel. Másnap is vissza kellett menni olyat enni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Szalajka Fogadó 3348 Szilvásvárad, Egri út 2.
6 értékelés
Thumbnail Szalajka völgy 3348 Szilvásvárad, Szalajka völgy
9 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés