Lipóti Pékség

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Szent István körút 5.
Telefonszám:
+36-70-4559499
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 23:24

Péksütemény függő lévén, nagyon ritka, mikor nem állok meg, és nem veszek valami finomságot, csak valami apróságot, mely nem terheli meg a pénztárcát. Ebben rejlő nehézség, hogy szinte már minden fontos csomópontnál van egy Lipóti Pékség és az ember érzi a friss, ropogós kifli illatát. Szinte mennyei. A választék pedig igen gazdag, szinte felsorolhatatlan, igazi kánaán egy magam fajta péksüti fanatikus embernek. Kiváló reggeli meleg tea mellé, legyen az édes vagy sós. A kenyér fantasztikus, főleg amelyekben magok is vannak. Anyukám mindig hoz ilyet, mellyel alaposan rászoktatott a magvas finomságokra.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 16:31

Egyre nagyobb hálózatban lehet elérni a Lipóti pékség üzleteit, szinte már minden nagyobb csomópontnál jelen vannak, így könnyű rájuk szokni. Az ember jártában-keltében beugrik, a különféle magos kenyerekhez és kiflikhez is volt már szerencsém, de számomra fő vonzerőt a friss és változatos péksütemények jelentik, bőven jobbak, mint a populáris Fornetti aprósütemények, ha egy pohár kávét is veszünk hozzá munka előtt, máris finom és tartalmas reggelinek nézünk elébe, amivel máris jobban indul a napunk.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 13:31

Régen, amikor a közelben laktam, nem telt el úgy nap, hogy ne tértem volna be egy mennyei pudingos csodáért, vagy éppen valami teljes kiőrlésű zsemléért vagy kenyérért. Nagyon finom az összes péksütemény tésztája, én nem tudom, mit tesznek bele, de valami varázslat egészen biztosan kell hozzá. Ittam már nagyon finom kávét is itt, sőt, a fiú, aki kiszolgált, mérhetetlenül kedves volt velem. Szerencsére több helyen is található Budapesten, így ha meglátom a Lipóti Pékség feliratot, szinte biztos, hogy bemegyek valamiért, még ha nem vagyok éhes, akkor is!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:53

Munka előtt vagy után gyakran betérek ide. Van, hogy itt veszem meg a reggelimet, vagy a kenyeret otthonra. Kedvencem a rozsos parasztkenyér, sokáig friss marad és nagyon finom magokat (tökmag, szotyi) sütnek bele. Volt, hogy mikorra mentem munkaidő után kenyérért már sajnos elfogyott a kedvencem, de nagyon segítőkészen felajánlották, hogy semmi baj, reggel majd eltesznek nekem egyet máskor, és délután akkor biztosan marad. Ezt meg is tették, félreraktak a nevemre egy kiválasztott terméket, és este csak mondanom kellett a nevem, és már kaptam is. Erről kicsit a Nagymamámék faluja jut eszembe, ott volt szokás eltetetni kenyeret, vagy bármi mást ha biztosra akartak menni…