Lipóti Pékség

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Kolosy tér 1/B
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
Th.Ági Th.Ági
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 12. 13. 11:29

Hozza a megszokott Lipóti szintet. Finom pékárú, nagy választék. A személyzet viszonylag barátságos, azonban az elbizonytalanodó vásárlónak sajnos kevés segítséget ad, pedig néha jó lenne 1-2 tanács, milyen újdonság, finomság érkezett a boltba.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 22. 15:03

A személyzet tényleg kedves, de minden bizonnyal nem túl tájékozott a termékek összetevőit tekintve. Sajnos nekem olyan péksüteményt ajánlott ami még távolról sem tartalmaz teljes kiőrlésű lisztet és a lekvár amivel töltve van cukros. Nem divathóbort miatt kerestem ilyen jellegű terméket, hanem mert IR-esként ezeket ehetem. Az összetevőkről sajnos csak itthon a bolt weboldalán szembesültem, miután az elfogyasztást követően éreztem hogy vmi nem okés.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés