Lipóti Pékség

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1026 Budapest, Kelemen László utca 14/A
Telefonszám:
+36-30-2229373
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:06

Amikor a 2. kerületben dolgoztam, minden reggel elhaladtam a Lipóti Pékség mellett, és amikor lekéstem a buszt, mindig betértem ide. A Pasaréti térnél nincs olyan óriási forgalom, úgyhogy sosem vártam sokat a kiszolgálásra, szinte mindig pontosan ki tudtam számolni, mennyi időm lesz a vásárlásra és a következő busz elérésére. Többféle pékséget is rendszeresen látogatok itt Budapesten, de a Lipóti azért maradt emlékezetes, mert még sehol sem találkoztam ilyen finom tésztájú pékáruval. Nagyon puha és friss, sosem volt panaszom a keménységre vagy a szárazságra. A baconos-sajtkrémes levél az abszolút kedvenc, amit csak akkor nem vettem, amikor éppen elfogyott, de a csokis croisant és az óriás perec is isteni, utóbbi pedig hatalmas mérete ellenére is megdöbbentően olcsó. És itt hagyok még öt varázsszót, amit nyugodt szívvel mondjunk az eladónak, hogy utána egy kicsit repkedjünk az ízek édenkertjében: mogyorós kagyló fehér csokiba mártva.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés