Lipóti Pékség

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 30.
Telefonszám:
+36-30-5425560
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
M. Katalin M. Katalin
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 26. 22:22

Finom termékek, sokszor fogyasztja a család minden tagja.A kenyer és pékáruk frissek, tartósak.
A muffinjuk a kedvencem :) Mult héten a Balaton partján is felfedeztem h van ott is Lipóti pékség, igy nyaraláskor sem hiányoltuk.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:37

Imádom a péksüteményeket. Tudom, hogy nem éppen a legegészségesebb, de akkor is nagyon szeretem. Az utóbbi időben többet eszek, és ez köszönhető ennek a Lipóti pékségnek. A péksütemények de még a kenyér is olyan mennyei, hogy az csak na. Nyugodt szívvel bevásárolhatok 2-3 napra is a péksüteményből mert, az még akkor is ehető lesz. A kenyér még tovább bírja.

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 23:43

A nagyszüleim nem pestiek, így bármikor itt járnak vagy mi megyünk vidékre, mindig veszünk nekik egy hatalmas paraszt kenyeret, amit utána másfél hétig esznek. Igen, ez az a hagyományos, régi jó, igazi kenyér, ami nem kezd el penészedni 3 nap után. A Lipótiból még a kovásszal készült kis kekszet ajánlom mindenkinek, mert édes, de nem fehér lisztből készül és igencsak laktató. A pékségben lehet kapni a Cserpes Sajtműhely igazi(!) tejtermékeit, nagyon finom a gyümölcsös joghurt és a kőrözött is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 18:07

Szinte mindennap köszönetet mondok azért, hogy a Fornetti és egyéb pékségek mellett létezik a Lipóti, ahol egyszerűen nem tud hibázni az ember, akármit is vásárol. Én személy szerint kenyérrel kezdtem, ami már magában egy álom, aztán szépen lassan jöhetett a többi termék is, mivel a minőség hamar felszínre került. A túrós finomságok valóban verhetetlenek, de ez a megállapítás mindegyik termékre elmondható. Látszik és érződik, hogy munka van mögötte, és ezt a vásárlók is érzik, nem véletlenül megy olyan jól a Lipótinak. Minőséget kínál az üzlet, mégpedig megfizethető áron. Nem lehet kérdés, hogy ha más pékség is van a közelben, inkább érdemes kivárni a sorunkat a Lipótinál, mert a kulináris élvezet itt a legédesebb.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:20

Egy ideje már nagy rajongója vagyok a Lipóti pékség fitness croissant-jának! Nem, nem azért, mert naiv módon úgy gondolnám, hogy ebben nincs annyi kalória, hanem mert imádom a magvas dolgokat, és a szilvalekvárt, amivel töltve van. A pékáruk finomságát és a hely színvonalát mi sem mutatja jobban, hogy minden reggel teljesen tele van. A fitness croissant-on kívül még ajánlani tudom a pitéket, a pogácsát, és a rozskenyeret is. Egy jó tanács: a péksütiken/kenyereken kívül ne nagyon vegyetek mást (pl. jegeskávé,víz vagy kakaó), mert többszörös áron adják, mint egy közönséges élelmiszerboltban.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 21:17

Egy időben csak néha-néha tértem be a Lipóti Pékségbe, manapság azonban egyre többet járok, hisz mindig találok valami kedvemre valót. Régebben nagy „pogácsa-fan” voltam, mostanság az egészségesebb termékeiket választom. Egy valaminek azonban nem tudok ellenállni: a szuper finom Rákóczi-túrosuknak. :) Sokkal jobb, mint a cukrászdai túrosok, tényleg íze van, de még milyen. A lekvárt, a túrót, a tésztát, a „habot” mind-mind külön, mégis egyszerre érezzük, nagyon finom! Termékeik modern technológiával készülnek, ügyelnek az összetevőkre. Boltjaikba jó belépni, mindig tiszták és rendezettek. Hamarosan Szentendrén is új üzletük nyílik, úgyhogy akkor se essünk kétségbe, ha elfelejtünk a közeli túrára elemózsiát csomagolni, hisz a Lipóti Pékségben biztos megtaláljuk, ami egészséges és finom.