Lipóti Pékség

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1071 Budapest, Damjanich utca 58
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 18:38

Sokan azt vallják, hogy a nap legfontosabb étkezése a reggeli. Ehhez méltóan a Lipóti Pékség tökéletes hely arra, hogy beszerezzük a finomabbnál-finomabb péksüteményeket, kenyereket. Édes és sós falatokból sosincs hiány és többféle kenyérfajtából is ízlésünk szerint válogathatunk. A széles választék mindenki igényét kielégíti. Természetesen nem csak a reggelihez alkalmasak a termékek. Uzsonnára, könnyű vacsorára is kiváló választás lehet a pékség kínálata. A vásárlók folyamatosan jönnek, de a kiszolgálás mégsem akadozik. Még ha nem is akartunk benézni a pékségbe az ínycsiklandó illatok becsalogatják az embert. Engedjünk a csábításnak és falatozzunk egy jót.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés