Lipóti Pékség

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Batthyány tér 1.
Telefonszám:
+36-20-9474314
Kategória:
Pékség

További információk

Az üzlet a metrókijáratnál található.

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 15:13

Itt árulják a legpuhább és legfrissebb péksüteményeket. Már kintről megcsapja az orromat az illat és mire beérek, felvásárolnám az egész pékséget. Az ember nem is tud választani, hogy melyiket vegye, olyan nagy választék van. A kenyerek, kiflik és sütemények mellett üdítőket és tejtermékeket is árulnak. Sajnos gluténmentes dolgokat nemigen láttam, így már nehezen tudok vásárolni itt, de akik nem érzékenyek, nagyon ajánlom! A pékség szinte mindenhol megtalálható és nem drága. Az én kedvencem a teljes kiőrlésű szilvalekváros fitness croissant volt, ami minden reggel lecsúszott egy zacskós kakaóval, munkába menet.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 13:47

A legtöbb ismerősöm hibásan azt gondolja, hogy ha Budapesten tölti az egész napját, akkor kötelező valamelyik gyorsétteremben bekapni egy-egy hamburgert és sültkrumplit. Sokáig én is így voltam vele, de egyrészről meguntam a hizlaló menüket, másrészről hála Robin Cook Méreg című regényének, soha többé nem vagyok hajlandó hamburgert enni!
E okok miatt tértem át a péksüteményekre, amik olcsóbbak és laktatóbbak is. Éppen a Batthyány téren volt dolgom, amikor megéheztem, és felfedeztem a Lipóti pékséget. Itt aztán kedvére válogathat az ember! Ha sós péksüteményre vágyik, akkor azok közül lehet választani, de ha édesre, akkor abból is széles a választék. Azóta is, ha tehetem, és útba esik, Lipóti pékségben vásárolok, és már kezdek rászoktatni másokat is.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:01

Szinte mindig meleg a pékáru, gyors a kiszolgálás.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés