Lipóti Pékség

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Bartók Béla út 50.
Telefonszám:
+36-30-2034197
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 05:50

Méltán híres pékség, hiszen mindig friss pékárúval szolgálnak, és az országban elég nagy üzlethálózatot hoztak létre. A Bartok Béla utcai üzletükben a kiszolgálok mindig kedvesek és általában mosolyogva fogadnak. Én a kenyerek közül mindig a nagy fehérlisztből készültből vágatok, abban még nem csalódtam. Pék sütik közül pedig a sajtós rúd nagyon ízletes. A tej a tejföl és a különböző joghurtok is magas minőséget képviselnek, de ebből következik, hogy az áraik is magasak. Én már kávét is fogyasztottam itt, ez nem tartózik az erősségük közé.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés