Lipóti Pékség

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 5
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

20 éves a Lipóti Pékség.
A Lipóti Pékséget 1992-ben alapította Tóth József Péter. Ma is ő a cég tulajdonosa, és nem pusztán tulajdonosa, hanem máig egyik dolgozója is. Ő, és munkatársai építették fel azt a céget, azt a márkát, amit ma, 20 év elteltével a Lipóti Pékség név jelent.

A Lipóti Pékség –a hagyomány útján, hirdeti szlogenünk.
Ez a mondat éppúgy jelenti a termékekben megjelenő hagyománytiszteletet, mint a legmodernebb technológiákkal való harmóniát. Jelenti azt a kreativitást, ami az állandó fejlesztésben, és a megújulás iránti elkötelezettségben jelenik meg.

Jelenünk és jövőnk a múlt értékeire épül, s mi az ebben rejlő értékeket sütjük bele kenyereinkbe, péksüteményeinkbe. Valamennyi termékünk kiváló minőségű, magyar alapanyagból készül, magyar dolgozók keze által.

Mi hiszünk a hagyományos, kézzel készült technológiában, és a tradicionális receptúrákban.
Hisszük, hogy mindez olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült, kedves vásárlóink elé.

A Lipóti Pékség üzletpolitikája három szóban leírható. Mindent a vevőkért.

Mi, a 20 éves Lipóti Pékség dolgozói köszönjük bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatják, és köszönjük, hogy a Lipóti Pékség termékeit fogyasztják!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Lipóti Pékség
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Lipóti Pékség
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:05

Finom péksütemények. Késő délután nem érdemes menni, előfordulhat hogy a kifli csont kemény:(

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:30

Az általam ismert pékségek közül az egyik legjobb - az utóbbi időben nagyon sok üzlet nyílt a környéken, az értékelés tulajdonképpen bármelyikre ráhúzható. Volt egy időszak, amikor rendszeresen jártam túrázni, főként hétvégente és nagy örömet okozott, hogy az utcánkban lévő Lipóti Pékség még vasárnap kora reggel is nyitva volt, így indulás közvetlenül előtt be tudtam vásárolni némi energiautánpótlást. A kedvencem talán a tökmagos pogácsa és a vaníliás csiga, de a választék rendkvül széles, így mindenki megtalálhatja közte a kedvére valót - ehhez pedig teljesen reális árak társulnak.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 19:38

Imádom Lipóti Pékség termékeit. Egy ideig csak kívülről nézegettem az üzleteit. Attól tartottam, hogy drágább, mint egy átlag pékség, sosem mentem be. Majd egyszer egy ismerősömet elkísértem. Azóta visszajárok. Általában a fitnesz termékeket szoktam venni. Van több féle. Finom, sűrű, magvas a tésztája a croissant-nak, és isteni szilvalekvárral van megtöltve. Megeszem, és nincs tőle bűntudatom. Árulnak Cserpes tejtermékeket, amik közül a joghurt verhetetlen. Nincs is jobb egy finom Lipóti pékárunál és egy jó kis Cserpes joghurtnál. A bolt berendezése, a pékáruk kinézete, az eladók kisugárzása, mind olyan otthonos hangulatot teremtenek. Jól esik itt vásárolni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 15:18

A Lipóti pékséget szerintem mindenki ismeri. A Fornettitől és másoktól eltérően itt nem mirelitet árulnak, hanem valódi péksüteményeket, kenyereket. A nagy családi kedvenc a háromkilós parasztkenyér, mely amellett, hogy tömör és ízletes, sokáig eláll.
Gyakran veszek náluk péksüteményt reggelire. Kedvencem a baconos-sajtos croissant, de a fitnesztermékek sem rosszak. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy árusítják a Cserpes termékeit, szeretek a kürtös rúd mellé egy finom, krémes gyümölcsjoghurtot elfogyasztani reggelire. Az édesek közül mennyeiek a rétesek és a piték. Néhány boltban mini sajtos rolókat is árulnak, azoknak egyszerűen nem tudok ellenállni, mindig veszek párat.
Az eladók nem mindegyik üzletben egyformán kedvesek, de itt a Bajcsyn mindig egy kedves, mosolygós néni fogad. Ide szoktam beszaladni, ha színházba megyek, és munka után nincs időm hazamenni vacsorázni. Még este hat után is van választék, nem szárazak a termékek, sőt ha jól emlékszem, ez az üzlet egészen 9-ig nyitva tart.