Lillafüredi Pisztrángtelep

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
3500 Miskolc, Garadna
Telefonszám:
+36-46-370922
Kategória:
Étterem

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Lillafüredi Pisztrángtelep
Pavela Gábor Pavela Gábor
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 28. 15:08

Nagyon finom pisztrángot ettünk itt. Kellemes környezetben szép helyen. Még készül a frissen sütött pisztráng addig megtekinthetőek a halak. Egy szépség hiba van és ezért csak négy csillagot adok és ez az árak. De ha valaki el akarja kápráztatni a párját egy különleges vacsorával akkor nem szabad kihagyni. Nyáron nagyon kellemes. Ki kell próbálni.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 09. 02. 20:36

Nagyon szép környezetben, nagyon finomat lehet enni! Az árnyékot adó fák alatti asztalok alatt nagyon jól esik ám a sült vagy füstölt pisztráng. Rendelni a bódéban kell, majd mindenki kap egy számot, ami alapján kiviszik az asztalhoz az ételt. A hal mellé lehet kérni sült krumplit, kenyeret uborkát, szószokat. Egy adag pisztráng 2000 Ft, nem mérik le, mert kb. mindegyik ugyanakkora. Amíg az ételre várunk el lehet menni nézelődni, megnézni a medencéket, amikben a pisztrángokat tenyésztik. Van rendes mosdó, külön kézmosó, ami nagyon hasznos, mert kézzel enni az igazi. Figyelni kell a nyitva tartást, mert hétfőnként zárva és a szezonnal is változik a nyitva tartás. Ünnepnapokon, hosszú hétvégéken elképesztően sokan vannak, kb. 45 percet kell sorban állni. Érdemes ezt az időszakot kerülni. A füstölt pisztrángot ajánlom! Ki ne hagyd :)

Vendég felhasználó Vendég
2013. 05. 15. 21:42

A csodálatos természeti környezetben fogyasztott pisztráng ételek (sült, grill, és füstölt) a jó íz mellett pihentetően hatnak.

Hasonló szolgáltatók a közelben