Lilifo

0 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458172
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén található.

Üzletünk a pláza-láz folyománya, de berendezési stílusában, Anjou-tulipános tapétájával-reményeink szerint – rég világi nyugalmat áraszt.

A főként alkalmi, estélyi, báli viseletek tervezésére talán legjellemzőbb a testhezálló, karcsúsított, illetve empire vonalvezetés. A könnyed, franciás díszítések, hajtogatások, masnik, rózsák, uszályok kidolgozása szinte tapinthatóan a kéz melegét hordozzák.
A kis szériában készülő modellek határozott stílusa - az éppen aktuális trendtől függetlenül - klasszikus és romantikus, itt–ott régi korok szabásvonalai sejlenek fel, akár szándékoltan is.

Alapanyagaink kiválasztásánál fontos, hogy a kelme különleges, attraktív legyen, de a domináns fazont ne nyomja el, hagyja érvényesülni. Kiváltképp természetes eredetű anyagokat, nyáron sok viszkózt, pamutot, lent, télen gyapjút használunk. Figyelünk a szokásos minőségi igények (kopásállóság, forma és színtartás stb.) mellett vásárlóink kényelmére is, hogy – legalábbis – utcai termékeink könnyen kezelhetőek, lehetőleg kézzel moshatóak legyenek. A praktikus és esztétikai szempontok ötvözése néha embert próbáló feladat, megesik, hogy egy-egy csipke, organza vagy muszlin bizonyos árnyalatáért a legeldugottabb méterárushoz is el kell talpalni, de – látván a kész ruha harmóniáját - hisszük, megéri.

Modelljeink 36-ostól 44-es méretig készülnek.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Lilifo

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés