Libri WestEnd Könyvesbolt

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2387162
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Üzletünk a WestEnd City Center Bevásárlóközpontban található.

Termékeink:
-Könyv
-Hangoskönyv
-Dia
-Koncertjegy
-Könyvutalvány
-Jelentős idegen nyelvű könyvkészlet
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Libri WestEnd Könyvesbolt
Bence Diós Bence Diós
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 13:48

Profi, empatikus kiszolgálás! Értenek a könyvekhez, ami nagyon nagy szó! Nagyon jók az akciók, és mindig megtalálhatók náluk a legfrissebb könyvek! A törzsvásárlói kártya pedig egy nagy ajándék, főleg a könyvet kedvelőknek!

MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 10. 23. 22:41

Minden újdonság megtalálható, vannak kedvezmények, segítőkész kiszolgálás, ha kell utánrendelést azonnal leadják, vagy utána néznek, hol található meg a könyv. Jól elrendezett maga az üzlet, könnyen megtalálható.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 20:53

Ahogy azt a Libri könyvesboltok esetében megszokhattuk, itt is megtalálhatjuk a legújabb könyveket, főként a bestseller kategóriába sorolt köteteket. Ezek mellett azonban rengeteg más olyan terméket is fellelhetünk az üzlet területén, amelyeket adott esetben nem akarunk megvásárolni, azonban érdekel minket. Tisztán emlékszem, hogy anno, az ókori görög regék és mondákat ebben a Libriben olvastam (és jegyzeteltem) ki, mégpedig az üzletben elhelyezett „olvasó saroknak” köszönhetően. A hangulat mindig kellemes, az eladók pedig valóban igyekeznek a legjobbjukat nyújtani, ha valamiben a segítségüket kérnénk. Nem a legnagyobb a Librik közül, de a fontosabb könyveket biztosan megtaláljuk itt is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 15:48

Szeretem a Libri könyvesbolt hálózatot. Klubkártyával is rendelkezem, ami számos kedvezményre jogosít. Egyébként is könyv imádónak számítok gyerek korom óta, olvasom és gyűjtöm őket, ebből adódóan ajándékba is szívesen adom szeretteimnek, barátaimnak. Egy adandó alkalommal ismét betértem a Westend területén található boltba, ahol egy újdonságot kerestem, természetesen kézségesen segített a hölgy, mivel csak az írót tudtam, de a könyv címét nem. Rutinosan a hölgy azonnal megmutatta és máris magaménak tudhattam újabb ajándék ötletemet. Igaz, ma már egy jó könyv súlyos összegeket von maga után, de akciók és kedvezmények keretében, mindig érdemes vásárolni. Ez alkalommal is kaptam egy kupont, ami 500 Ft kedvezményre jogosított. Érdemes olvasni és egy ilyen jó helyre betérni, hogy kedves kiszolgálást, élményt és tudást kaphass.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 23:58

Sok jó könyv egy helyen.Órákig el lehet nézelődni.Érdemes odafigyelni az akciókra.Ár-érték megfelelő.Segítőkész alkalmazottak.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 20:57

Itt viszonylag sokat nézelődöm, különösen kedvelem az olvasó sarkot, ahol nyugodtan eldönthetem, hogy megvásárolom-e a kinézett könyvet. Itt ugyan nem olyan olcsók, mint ott, ahol a régi könyvek kaphatóak, mégis érdemes betérni ide. Könnyen áttekinthető, témakörbe rendezett sorok. Eleinte a diákigazolványommal kaptam kedvezményt, aztán adtak egy törzsvásárlói kártyát. A Westendben mostanában az alsó szinten járok, így mindig útba esik, ha nem is megyek be, legalább elmegyek mellette. :) Nem bánom, hogy a legújabb könyvek általában drágábbak, ugyanis nem ezeket szoktam keresni, sőt, sokszor megkésve olvasom az újdonságokat – a könyvtárban. :)

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 20:24

Karácsonyra immár slágerajándéknak számítanak a könyvek. A Líra könyvkereskedés is részt vesz a meghirdetett 1+1 akcióban, ami még jobban igyekszik erősíteni ezt. Az előre meghatározott könyvek közül, ha kettő darabot vásárolunk az olcsóbbhoz ingyen jutunk hozzá. Így egy könyv áráért két darabot kapunk. A bolt kínálata rendkívül széles, és világosan átlátható. Ha kérdésünk adódna az eladók készséggel állnak rendelkezésünkre. Igényelhetünk törzsvásárlói kártyát is, amivel további kedvezményekre vagyunk jogosultak.