Libri Mammut Könyváruház

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Margit körút 89.
Telefonszám:
+36-1-3458075
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Termékeink:
-Könyv
-Hangoskönyv
-Dia
-CD
-DVD
-Koncertjegy
-Könyvutalvány
-Jelentős idegen nyelvű könyvkészlet
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Libri Mammut Könyváruház
TLexi TLexi
31 értékelés
2 követő
7 plecsni
36 hasznos vélemény
2014. 01. 06. 16:26

Hatalmas a választék, és nagyon segítőkészek az eladók. Tetszik a rendszerezettség a bolton belül, gyorsan megtalálom az engem érdeklő könyveket. Kétszintes az üzlet, tényleg óriási! Ajánlom mindenkinek, mert törzsvásárlói kedvezmény is van (minden Libriben).

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 12:43

Van törzsvásárlói kártyám, és általában mindig találok megfelelő könyvet- nagyon szeretek olvasni.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 12:41

Szerintem, ha Libri, akkor ez a bolt az etalon! Óriási kínálat, az eladók számítógépes rendszerben keresik ki, melyik könyvet hol találom, és van-e éppen készleten belőle. És a bőrfotelok még jobban hangulatossá teszik ezt a csodás Libri Birodalmat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:35

Az egyetlen bolt az egész Mammutban, ahol mindig becsipog valamelyik ruhaneműm a kapunál, de ez sem tántorít el attól, hogy bejussak. Számomra ez a hely egyben kicsit pokol és kicsit mennyország, hiszen imádok olvasni és szeretek nézelődni, forgolódni az új megjelenések és a régóta áhított kötetek között, ugyanakkor nincsenek százezrek a zsebemben, hogy bármit lekapjak a polcról, ami megtetszik. Hogy ne csábuljak el, sokszor már interneten előrendelem a kiadványokat, így nekem csak be kell mennem az értesítés után (a lábam már automatikusan odavisz a mozgólépcső alatt lévő átvevőhelyhez) és máris a kézhez adják a hőn áhított könyveket. A pénztárnál is mindig gyorsan és kedvesen megy a kiszolgálás, a készletük is kellően nagy. Nem tudok róla rosszat mondani.

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 11:24

Amint megtanultam olvasni, ez lett a legnagyobb szenvedélyem. Őrületemet a mai napig nem nőttem ki, lankadatlanul az olvasás szerelmese vagyok. Biztos mindenkinek van legalább egy olyan imádott üzlete, ami mellett, ha elmegy, erőteljesen megdobban a szíve. Valaki számára ilyen egy ruhaüzlet, ki az elektronikai kütyükért van oda, míg más egy játékbolt előtt sóhajtozik nagyokat (még felnőttkorában is). Hát nekem a könyvesbolt a Number One, ebből kifolyólag a Libri számomra magával a mennyországgal ér fel.

Igazán jól ráérzett, mire is áhítozik egy könyvmoly; olyan hangulat megteremtésére, mely meghatározó pillanat lehet kedvenc kötete kiválasztásánál. A friss könyvek illata, végtelen számú variációja, segítőkész, mégsem túlbuzgó eladók, ínycsiklandozó kávékülönlegességek és kényelmes bőrfotelek teszik az üzletet egyedivé. Ha keresek valamit, az eladók rendkívül készségesek, sőt, ha épp nincs konkrét ötletem, érdeklődési kör alapján segítenek kibogozni, hogy szeretteimnek mely könyvek lennének a legideálisabbak.

Bármikor, ha betérek (a pénztárcám megkímélése érdekében igen ritkán, vagy csak ajándékvásárlás ürügyével), kellemes békesség áraszt el. Imádom a halk nyüzsgést, azt, hogy egy kicsit „egyedül”, magamban lehetek. Ezt az érzést teszik teljessé a könyvek.

Ha egy kicsit kifújnám magam egy nehéz nap után, boldogan térek be a Libri-be egy forró kávéra, miközben kedvenc könyveimet olvasgatva feltöltődök s erőt gyűjtök a következő napi célom eléréséhez.