Libri Árkád Könyvesbolt

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25
Telefonszám:
+36-1-4348247
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Termékeink:
-Könyv
-Hangoskönyv
-Könyvutalvány
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Libri Árkád Könyvesbolt
Richter Mariann Richter Mariann
5 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 01:41

Az üzletről csak jót tudok mondani, bármikor bementem és kerestem könyvet, akkor segítettek mindenben, és ha nem volt jelenleg az üzletben amit esetleg a neten kinéztem, akkor gond nélkül megrendelték és értesítettek amikor megérkezett, szóval szuper a tájékoztatás és a segítőkészség is. Utólag is köszi nekik .

V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:29

Mivel egyébként is Árkádba járó típus vagyok, így nagyon rövid idő alatt felfedeztem magamnak az itt található Libri könyvesboltot is, vagyis könyves boltokat, mivel az alsó szinten egy Libri Könyvesbolt, míg az első emeleten egy Libri könyváruház található. Mindkettőre jellemző, hogy széles a választék, és ha valamit nem találunk meg az egyikben, könnyen megkérdezhetjük, hogy esetleg a másik szinten van e készleten a keresett könyvből.
Én legtöbbször nyelvkönyveket vásárolok, illetve az akciós 2-t egy áráért könyvcsomagokat. A nyelvkönyv választék a Libriben nagyszerű, bármilyen nyelven bármilyen szinten tudnak ajánlani tankönyvet, akárcsak könnyű olvasmányt is.
Végül pedig nem szabad elfelejteni, hogy Libri törzsvásárlói kártya használatával még kedvezményeket is kapok, így nem fáj annyira a szívem, hogy egy-két nap alatt elolvasott könyv mennyibe is került.
Érdemes könyvimádóknak, de ajándék keresőknek is betérni az Árkád Libri könyvesboltjaiba, hiszen rendkívül áttekinthetőek, hatalmas a választék, és ha még így sem találnánk a megfelelőt, kedves dolgozók segítségére mindig számíthatunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés