Libri Allee Könyváruház

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Váli utca 3.
Telefonszám:
+36-1-5774970
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Libri Allee Könyváruház
Sz. Szilvia Sz. Szilvia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 08:39

Mindig magával ragadnak a könyvek, és soha nem hagyom ki a Libri látogatását, ha az Alleeban járok. Átlátható, rendezett és élmény ott lenni. Minden korosztálynak és ízlésnek megfelelően van kialakítva a kínálat.

Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 14:40

Mivel imádom a könyveket számomra a Libri egy Igazi Könyvbirodalom! Hatalmas térrel, nagy választékkal rendelkezik, mindez 2 emeleten. Az ott dolgozók segítőkészek, mosolyognak - ami számomra elengedhetetlen! A kirakat figyelemfelkeltő, mindig megtalál az a könyv, melyre éppen szükségem van. Heti egyszer legalább mindig betérek, egyszerűen IMÁDOM! Ajánlom mindenkinek! :)

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 17:35

Annak ellenére, hogy az ember könyvtárakkal, netes rendelésekkel és antikváriumokkal próbálja megkerülni a könyvesbolti vásárlásokat, azért az Allee Libri az első ahova bemegyek, ha valami újdonság nagyon felcsigázott. Ennek legfőbb oka, hogy van egy kiváló Cafe Frei kávézó az üzletben, ahol egy fekete fölött ücsörögve kényelmesen átlapozhatjuk a köteteket, legyenek azok a földszinten elterülő fikciós szép- és szórakoztatóirodalmi, vagy az emeleten található szakirodalmi könyvek. Az eladók kedvesek, még azt is el lehet nekik nézni, hogy ennyi cím közt nem igazodnak el mindig, viszont némelyik biztonsági őr néha indokolatlanul harapós egy-egy a bejáratnál besípoló könyvtől.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 15:56

Hogyha nem netről rendelem a könyveket, akkor Libriben vásárolok. Egyrészt tetszik a boltok kialakítása. Tágasak, a fehér szín kellemesen hat, nem érzem, úgy hogy elveszek a sok szín és fény között. Az Alleeban lévő üzlet kétemeletes és tényleg igazán tágas, saját kávézóval. Nyugodtan, bóklászva, olvasgatva lehet a könyvek között válogatni. Kedvelem az 1+1 vagy 2+1 akciókat, ami általában az Ulpius-ház könyveire is érvényes. Ilyenkor szoktam bevásárolni. Jónak tartom, hogy a boltban kis szigetek vannak kialakítva, ahol az egyes témakörökön belüli legnépszerűbb, legfontosabb könyvek vannak elhelyezve, így felhívva rájuk a figyelmet. Ha valami ide nincs kitéve, azt meg lehet keresni a polcokon vagy az eladók segítségét kérni.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 10:30

Azt gondolnánk, ebben a modernizált világban lassan elvész az emberekben a könyvek iránti érdeklődés...szerencsére, még nincs minden veszve. Rendszeres látogatója vagyok az Allee Bevásárlóközpontban található Libri könyvesboltnak, s örömmel tölt el, hogy a nap bármely szakában is érkezem oda, mindig találok vevőket. Jól felépített konstrukciója révén, bárki könnyedén megtalálhatja a számára megfelelő könyvet, s ha netán elakadna, segítőkész eladók hada veszi körül, kik örömmel állnak rendelkezésükre. A könyvesboltban kialakított Frei kávézó kialakítását ideálisnak találom, hiszen egy kellemes kávé elfogyasztása mellet mazsolázhatunk a könyvek tartalmában, még mielőtt megvennénk azt. Nagy pozitívum, hogy a kínálatuk szinte minden esetben naprakész, ha valamit nem találtam, igyekeztek rövid időn belül beszerezni, ezáltal is szem előtt tartva a vevő elégedettségét. Egy jó könyvért ide mindig érdemes betérni.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:06

Ha az Allee-ban járok mindig szeretek benézni a Libri könyvesboltba, szépen elrendezett tágas helyről beszélünk. Ha érdekel egy- egy téma, akkor leülhetünk a kényelmes fotelok valamelyikébe és átlapozgathatjuk a könyveket. Mindig sok érdekességgel és újdonsággal szolgálnak. Rengeteg témakör van, és könnyű kiigazodni. Megtalálhatjuk a legújabb és legmodernebb nyelvkönyveket és a népszerű pszichológiai könyveket is. Ha elfáradtunk, akkor a kávézóba ihatunk valami finomat is, és utána folytathatjuk a keresgélést. Sajnos a bestseller könyvek nem mindig olcsóak, ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni mennyit szánunk egy –egy könyvre.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 10:20

Az Allee-ben található kétemeletes Libriben nagyon szellősen helyezték el a könyveket, ezért könnyen lehet mozogni. A baj csak az, hogy nem egyszerű megtalálni, amit keresünk. Egyes könyvek kiadó szerint vannak elrendezve, mások műfaj szerint.
Ami nálam nagyon nagy fekete pont, hogy ahogy beteszem a lábam, a biztonsági őr máris úgy néz rám, mint egy potenciális tolvajra. De nem csak rám. Már megfigyeltem, hogy másokra is. Értem én, hogy komolyan veszi a munkáját, de azért egy könyvesboltba barátságosabb is lehetne, elvégre ide olyan emberek jönnek, akik szeretnek olvasni.
A Librivel általánosságban az a bajom, hogy az eladók nem valami segítőkészek. Egyszer még az is előfordult, hogy közölte az eladó: „Máskor előbb találja ki, mit akar olvasni”. Elég lett volna annyit mondania, hogy nincs már az általam keresett könyvből. Mondanom sem kell, hogy ez egyáltalán nem tetszett, ezért azóta inkább előbb a sokkal udvariasabb konkurenciához megyek, ahol egyébként is egyes könyvek előbb találhatóak meg.
A másik dolog, ami még nem tetszik, az a törzsvásárlói kártya, hogy minden január 1.-én lenullázódik, és újra kemény összegeket kell költeni, hogy az ember elérje a 10% kedvezményt.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 16:35


Könyveket általában a Libriben szoktam venni, de nem mindegyik boltjukat szeretem egyformán. Az Allee-ban lévő üzlet a kedvenceim közé tartozik, kétszintes, tágas, átlátható, logikusan berendezett könyvesbolt, segítség nélkül is viszonylag könnyű megtalálni azt, amit az ember keres. Ha mégsem sikerülne, az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek, sőt, néha túlságosan is azok. Nemrég a keresett könyv megtalálása után egy fiatal eladó még percekig ajánlgatta a hasonló olvasmányokat, ami egy idő után kissé zavaró volt, de ez az élmény természetesen nem változtatott a Libribe járási szokásaimon.