Lézer Irodatechnika Kft.

0 értékelés
Cím:
1141 Budapest, Mogyoródi út 32
Telefonszám:
+36-1-4503040
Kategória:
Irodaszer

További információk

Cégünk, a Lézer Irodatechnika kft. a hazai irodatechnikai és számítástechnikai piac egyik legdinanamikusabban fejlődő vállalkozása, amely irodatechnikai és számítástechnikai eszközök, berendezések kis- és nagykereskedelmére és a berendezések teljes körű szervizelésére, üzemeltetésére szakosodott.

Tevékenységi körünk, szolgáltatásaink, termékeink:

* Irodatechnika: Canon fénymásolók, Canon digitális-multifunk­cionális berendezések, Canon telefaxok, irodatechnikai eszközök, kiegészítők, kellékek forgalmazása, telepítése.
* Szerviz: Canon analóg fénymásolók, telefaxok, digitális-multifunkciós készülékek rendszerbe állítása, üzemeltetése átalánydíjas illetve teljeskörű szervizszerződés keretén belül.
* Számítástechnikai rendszerek, hálózati nyomtatórendszerek és hálózatok komplett felügyelete.
* Rendszerintegráció: tervezés, szállítás, telepítés, szaktanács­adás, szerviz.
* Számítógépek és perifériák (nyomtatók, monitorok, projektorok, szkennerek): ACER, Fujitsu-Siemens, HP-Compaq, IBM, DTK, Canon, Epson, Panasonic, A+K, LG, Philips, Samsung, stb. forgalmazása.
* Számítógép hálózatok: Microsoft, NOVELL.
* Szoftverek forgalmazása és telepítése (operációs rendszerek, Office eszközök, tervező rendszerek, stb.)


Főbb tevékenységek:

Irodatechnika

Cégünk régóta kiszolgálja partnerei irodatechnikai igényeit, beszerzi és leszállítja a vevők igénye szerinti berendezéseket, kellékanyagokat, bármilyen típusú eszközhöz. A vevőink megnövekedett igényeinek kiszolgálására, 1992. óta üzemeltetjük önálló irodatechnikai üzletágunkat. A Lézer Irodatechnika kft. felkészült fénymásolók, faxok, irodai berendezések és ezek kellékanyagainak komplett szállítására.
A Lézer Irodatechnika Kft. 1993-tól a Canon magyarországi hivatalos márkakereskedője és szervize. Az elmúlt 13 év következetes munkájával mára a Canon egyik legjelentősebb partnere lettünk. Elért eredményeinknek köszönhetően a legjobb nagykereskedelmi kedvezményeket és műszaki segítséget kapjuk a Canon Kelet-Európai Diviziójától. Ehhez tartozik, hogy kereskedelmi és szerviz szakembereink rendszeresen részt vesznek a Canon által szervezett továbbképző tanfolyamokon.
Ez biztosítja, hogy cégünk naprakészen felkészült a legújabb termékek forgalmazására, karbantartására és javítására.

Az informatika fejlődésével lépést tartva, cégünk a digitális multifunkciós készülékek elterjesztését tűzte ki célul. Ezek a készülékek bármilyen számítógépes hálózatba integrálhatók, ahol magas rendelkezésre állással biztosítják a zavartalan nyomtatást, másolást, faxolást, szkennelést.

Az eltelt évek alatt megszerzett tapasztalat, és erős kereskedelmi és üzemeltetési tevékenység folytán cégünk megkapta a CANON CERTIFIED SILVER SALES PARTNER címet, valamint a CANON CERTIFIED SILVER SERVICE PARTNER minősítést is.

Számítástechnika

A cég számítástechnikai tevékenységét 1993 óta végzi, egyre magasabb színvonalon. A gyártókkal sikeres együttműködést alakított ki. A termékek és szolgáltatások megbízhatóságát és hosszú élettartamát szem előtt tartva alkította ki ezt az üzletágat, ezáltal megbízható partnerévé vált ügyfeleinek.
Az évek folyamán történt folyamatos és magas színvonalú teljesítések alapján cégünk megkapta az ACER DIRECT PARTNER (korábban Authorized Partner of ACER) és a HP BUSINESS PARTNER minősítést, és
a 2003. évben hivatalos kiemelt partnerei lettünk a FUJITSU-SIEMENS COMPUTERS-nek.

A Lézer Irodatechnika Kft. az igények és a meglévő infrastruktúra feltérképezése után komplett megoldásokat kínál ügyfelei számára.
Cégünk költséghatékony outsourcing megoldásokat biztosít ügyfeleinek, valamint többféle finanszírozási módszert is alkalmaz.

Üzletpolitikánkat és filozófiánkat követve, valamint a hazai és nemzetközi IT piac változásait, trendjeit figyelembe véve kiszélesítettük informatikai termékpalettánkat. Nagykereskedelmi partnereinkkel szoros, hatékonyan működő kapcsolatokat épitettünk ki, ezáltal képesek vagyunk az ügyfelek egyre növekvő, változatos igényeit maximálisan kielégiteni. Ügyfeleink legmagasabb szakmai színvonalon történő kiszolgálása érdekében az ország több pontján viszonteladóink és szervizkirendeltségeink állnak rendelkezésre.

A Lézer Irodatechnika Kft. ügyfeleit felkészülten várja. Cégünk mindent megtesz, hogy szakképzett és elhivatott szakember állományával, teljes körű szolgáltatásaival, szakmai segítséget biztosítson ügyfeleinek.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Lézer Irodatechnika Kft.

Hasonló szolgáltatók a közelben