Levendula Étterem

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
8237 Tihany, Kossuth Lajos utca 14
Telefonszám:
+36-87-448009
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Megújult külsővel és személyzettel, valamint finom ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket. A Tihanyi Apátság tövében, kívül-belül teljesen megújulva, hangulatos és gyermekbarát környezetben, magyaros ételekkel, grillezett és kemencében sült ételkülönlegességekkel valamint házi desszertekkel várjuk Kedves Vendégeinket.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 06. 01.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Levendula Étterem
Ankió Ankió
11 értékelés
1 követő
5 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 08:20

Augusztusban volt szerencsénk az étteremben étkezni többször is. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a kiszolgálással, mind a választékkal, mind a mennyiséggel és a minőséggel is. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, nagyon barátságosak, semmi perc alatt belopták magukat a szívünkbe. ami nagyon megkapó volt, hogy a teraszon többször láttam kutyás vendégeket. Ez nálam, kutyabarát lévén különösen jó pont. Ahogy megérkeztek a vendégek a kis kedvenccel, a felszolgáló azonnal hozott neki kis tálkában vizet. A kisebb gyerekek is jól elfoglalhatják magukat, részükre van egy kis játszótér kialakítva. Az ételek nagyon ízletesek, bőséges adagok, a levendulás limonádéjuk isteni finom. Érdemes betérni hozzájuk, ha arra jár valaki, bátran ajánlom.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 07. 21:52

Majd' fél óra várakozás után is csak az étlapokat és egymást néztük feleségemmel. Addigra sem jutott el az amúgy serénynek tűnő személyzet, az egyszerű: innának valamit esetleg? kérdésig. A gyerekszéket önállóan viszonylag hamar megtaláltam, megszereztem. Bár erre nagy szükségünk végül nem volt, mert miután 2 másik asztaltól is elkezdett felénk gomolyogni a cigifüst, a távozás mellett döntöttünk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16
6 értékelés
Thumbnail Halászkert Étterem 8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3
3 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés