Leroy

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10
Telefonszám:
+36-70-3332035
Kategória:
Mediterrán étterem

További információk

Éttermünk az Allee Bevásárlóközpontban található.
Töltsön el egy kellemes ebédet vagy vacsorát mediterrán hangulatú éttermünkben, ahol a nemzetközi konyha ízei mellett természetesen a megszokott, hagyományos Leroy ízeket is megtalálja. Étlapunkon levesek, könnyű előételek, faszénen sült ételek, pizzák, tészták és ízletes desszertek széles választékát kínáljuk. Koktéljaink között klasszikus és karibi, könnyedebb és erősebb variációk közül választhat. A borlapra speciálisan összeválogatott boraink közül pedig szakképzett felszolgálóink ajánlják Önnek az ételekhez leginkább megfelelőt. Jöjjön el hozzánk, és egy felejthetetlen Leroy-hangulattal lesz gazdagabb az Allee-ban.
Első értékelő
Parkolás: Igen
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Leroy
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
215 hasznos vélemény
2014. 06. 16. 07:50

Eltöltöttünk a tegnapi, nyári délutánon egy órácskát a Leroy Allee teraszán. Vegyesek voltak a tapasztalataink. Az első asztal műanyaglapja, ahová le akartunk ülni, kifejezetten kopott és koszos volt. A másodikon ott éktelenkedett egy csikkekkel megtömött hamutál. A harmadiknál tűzött a nap, beültünk a falhoz, az árnyékba. Ott is utolért bennünket a hőség, kértük, eresszék le a napvédőket. Ezzel nem volt gond, kiderült, négy van belőlük, mindet kézzel engedték le... furának találtuk ezen az exclusive helyen. (Az enyém otthon gombnyomással működik és amikor felszereltettem, nem volt sokkal drágább a manuálisnál.)
Azt is furcsálltuk, hogy két étlappal dolgozik a hely, a benti sokkal nagyobb mint a kinti - vajon miért probléma a felszolgálóknak 10 lépéssel többet megtenni a konyhától, hogy kihozza az étkeket?
Szushit szerettünk volna enni, de közölték, azt is csak bent szolgálják fel. Nem volt kedvünk beülni a töküres, amúgy hangulatosan berendezett, antik hatású helyiségbe. Elvégre nyár van, szabad levegőre vágytunk, így inkább maradtunk a teraszon. Az áraktól kissé elborzadtunk. A főételek 4-5 ezer között mozognak, egy tatár beefsteak is, amely máshol kb. 2000 Ft, itt 3500-ba kerül, egy club szendvics 2000-be.... Végül tramisut, kávét rendeltünk. A tiramisu nagyon jó volt, ám kissé kicsinek találtuk az adagot.
A felszolgálás udvarias, kedves.

bszabo bszabo
39 értékelés
0 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 13:59

A Leroy mára majdnem minden bevásárlóközpontban megnyitotta éttermét. Meghitt, nyugodt hely azoknak, akik szeretnének csöndben elfogyasztani egy finom vacsorát, vagy ebédet. A puha műbőr fotelok gondoskodnak a teljes kényelemről. Az étlap kínálata rendkívül változatos, az utóbbi időben kibővítették az ételek listáját, és a különlegesebb, keleties ínyencségek is csatlakoztak a finomságok sorához. Az egyik különlegesség, amit nyugodt szívvel ajánlok bárkinek, a Csirke FAJITAS tortillában sütve, Leroy mártogatókkal. Bár itt jegyzem meg, nagyétkűeknek való csemege, mert igen nagy adagot hoznak belőle.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés