Lehel Csarnok

(4.0) - 12 értékelés
Cím:
1138 Budapest, Váci út 9-15.
Telefonszám:
+36-1-2886898
Kategória:
Piac

További információk

A XXI. század küszöbén impozáns épületben nyitotta meg kapuit a XIII. kerületi Önkormányzat beruházásában megvalósult Lehel téri csarnok. A korszerű technológia, az igényes környezet, a boltok technikai felszereltsége és nem utolsósorban az itt helyet bérlő kereskedők szakmai tudása alapot ad arra, hogy a régi „Lehel” hagyományait folytatva sikeres vállalkozásként működjön.
Ennek egyik legfontosabb feltétele a „Lehel” hírnevének ápolása, erősítése és jövőbeni fokozása.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
12 korábbi értékelés - Lehel Csarnok
Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2014. 05. 11. 16:08

Jó fél éve lakom a Lehel piac közvetlen közelében, bevásárolni szinte csak ide, és valamelyik közeli Aldiba járok.
Vidéki származású, főzni szerető pasiként gyakorlatilag mindent megtalálok itt a Lehelen: zöldségek, húsok, halak, tészták, magok, bio-cuccok, de tudok venni csavarokat, lakatot, itt a posta, és az itteni okmányirodában készült a nemzetközi jogsim is.
A "vendéglátó" egységek közül csak a főbejárat melletti éttermet próbáltam ki eddig: teljesen korrekt ételeket adnak, megfelelő árakon.
Vannak már "kedvenc" üzleteim, akikhez rendszeresen visszajárok, de akad persze olyan is, amelyet elkerülök: ilyen volt nemrég az egyik baromfis üzlet, ahol a fél "csirkét" adták el nekem - a leves elkészülte után, a "csirke"lábban található kemény inak viszont jelezték, hogy ez minimum jérce, de inkább már tyúkocska volt. (a leves ízét persze ez nem befolyásolta, csak mégsem szeretem, ha azt hiszik rólam, hogy nem jövök rá dolgokra)
Összességében pozitív véleményem van a Lehel piacról, szívesen megyek át néha csak nézegetni is! :)

szigor szigor
15 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2014. 01. 06. 15:53

Sokan nem szeretik az épületet mert szokatlanul néz ki, szerintem pedig kifejezetten jó megoldással rengeteg természetes fény jut be, így kevés mesterséges világításra szorul. A közlekedés nem ideális mert eléggé zsúfolt az eladótér, viszont a beosztást kedvelem.
Legnagyobb hátránya számomra, hogy zöldség-gyümölcs fronton, a rengeteg árus ellenére is elég gyér a választék. Általában ugyan azokat lehet mindenkinél kapni.
Legnagyobb előnye a megközelíthetőségén túl számomra az, hogy elég sok szolgáltató van benne, és szerintem a bolti édességkínálatuk és egyéb piaci árujuk elismerést érdemel!

Tölgyi Erika Tölgyi Erika
10 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 16:27

Kb.két hete jártam a piacon, nem először, de mivel most a munkám miatt már nem kell Pestre járnom, sajnos ritkán jutok el oda.Nagyon szeretem-szerettem, mivel gyönyörű az áru, és tényleg mindent meg lehet kapni.Egy olyan csarnok ez, ami a pestieknek bizony nagy segítséget jelent.Olyan árakat találtam mindig, ami lehet, hogy a multiknál valamivel drágább, de az áru minősége kárpótol!Hát igen, sok a kínai árus, fogalmam sincs, hogy hogyan tudják csinálni, de bizony a legtöbb áru amit árulnak (csoki, kávé...), bizony sokkal olcsóbb mint bárhol.Nem vagyok az a tipikus női vásárló, aki csak unalomból is eljár vásárolni, én csak akkor megyek, amikor már muszáj.De ott akármennyi időt el tudok tölteni.Kár, hogy a közelben nincs egy ilyen nagy volumenű vásárcsarnok.Legalábbis én még nem találtam rá.(Kb.másfél éve Bábolnán élek).Így ha tehetem ezt a piacot bizony nem hagyom ki!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
fabiane fabiane
91 értékelés
10 követő
13 plecsni
86 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 13:04

A Lehel piacon most éppen Lecsófesztivál van - akciós áron kapható a paprika és a paradicsom. De nemcsak a zöldségért és gyümölcsért érdemes kilátogatni ide (amit a kofáknál és a zöldségesstandoknál is beszerezhetünk), hanem a húsfelhozatal is csábító. Én a jobb hátsó fertályon találhatót szeretem - az előtte kígyózó sorokról lehet felismerni. A keleti fűszeresnél teljeskiörlésű lisztből készített pita is kapható. A gyerekeim pedig mindig kikönyörögnek egy liftezést az üvegborítású kabinokban, amelyekkel egészen a tetőig lehet emelkedni, felülről is betekintve a Lehel Csarnokot.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 11:37

Több mint két éve lakom a Lehel Csarnok környékén, de egy éve jártam ott először. Maga az épület, noha híres építész tervezte, bennem kifejezetten kellemetlen érzéseket kelt, talán a furcsa formája vagy a még különösebb színe miatt. Amikor belépünk az épületbe, erőteljes zsírszag csapja meg az orrunkat. Sült kolbász és lángos illata száll a levegőben. Ahogy haladunk előre, először a húsos pultok, majd a zöldség-gyümölcs árusok következnek. Kínai üzletből is akad bőven, ők elsősorban háztartási eszközöket, csokikat, szeszes italokat árulnak. Vásároltam már ezen a piacon zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, mézet és még mosószert is. Botlottam bele jobb és rosszabb portékába. Kaptam már rohadt almát, penészes kolbászt, de vittem haza édes szőlőt vagy ropogós retket is. Van azonban valami, ami nagyon kellemetlenül érintett már többször is. A piac közepén van egy bankautomata, valahányszor megpróbáltam pénzt felvenni, nem működött. Volt olyan szerencsétlen, akinek elnyelte a kártyáját. Óvatosan tessék vele bánni! A piacon működő postáról sincs túl jó véleményem, egy alkalommal legalább háromnegyed órát várakoztam, mire sorra kerültem. A Lehel Csarnokban egyébként mindig nagyon sokan vannak, karácsony előtt akár egy órába is telhet, mire kiszolgálnak.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 22:44

Gyerekkoromban sokat jártunk ide,főleg hétvégén.Így felújítva már nincs meg a régi piac varázsa.Sokk idős kofák nem járnak ide,mert nem tuják megfizetni a bérleti díjat.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 10:14

Szeretem a hangulatát a piaci forgatagnak. És igazán sokrétű lett, már szinte mindent lehet kapni itt, sőt még a postai ügyeket is el tudom intézni, és villamossal könnyen megközelíthető.

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:29

A Lehel csarnok nagy kedvenc a piacok terén számomra. Nagyon szeretem a régi vasbetonszerkezetű épületet, melyet igényes környezettel tettek moderné. Az áruval teli roskadozó pultok, a kofák és a kicsípett nyugdíjasok, akik persze mindig akkor vannak láb alatt amikor az ember sietne mind-mind hozzák a hely egyedi hangulatát. Egyik ismerősöm mutatta meg a helyet még évekkel ezelőtt és bár az árusok nem mindig kedvesek –gondolom stresszesek, főleg ünnepek környékén- azért még mindig ez az egyik legjobb piac a városban.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 09:04

Szeretem ezt a piacot, hibáival együtt is. A hagyományos gyümölcs-zöldség kínálaton túl sok sajtféle,és sajtkülönlegesség van, bioételek is, házi tejtermékek,és arab fűszeres.Középen körben vannak az őstermelők (sokuk hitelességében lehet kételkedni, de van igazi fejkendős néni, aki csak szőlőt és kaprot árul, ő szerintem igazán ős),akik nagyjából 1,5-2szeres áron adják termékeiket. Van külön friss fűszereket kínáló árus, és legalább három aszalt magoktól roskadó pult is. Ami nagy fekete pont az a kiszolgálás: kedvetlenek,álmosak, nem köszöntnek, nem köszönnek el,és ha nem figyelsz eléggé biztos rádobnak pár száz forintot a vásárlás végösszegére.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:42

Amikor még arrafelé laktam, gyakran ugrottam be a Lehel Csarnokba bevásárolni. Igazából még most is egész sűrűn megfordulok arra, mert a többi csarnokkal/ piaccal összehasonlítva a Lehel Csarnok bérlőinél-kereskedőinél kedvezőbb árakkal találkozhatunk. Minden megtalálható, amit egy szokványos piacon kereshetünk, zöldségek és gyümölcsök, húsok, tejtermékek, étkezdék – kifőzdék, kisboltok, jobbnál jobb csoki és kávéválasztékkal. Ha Te is instant kávét iszol, szerezd be itt egyszer a Nescafé adagodat, hidd el, nem fogsz csalódni, olcsóbb, mint az üzletekben, s ha már ott vagy, ne feledkezz meg a sütőtök-vásárlásról sem, hisz egészséges és addig érdemes venni, amíg kapható. Adventi időszakban is ajánlatos felkeresni, mert ha különleges csokival, netalán röviditallal szeretnél meglepni valakit, itt biztosan megtalálod az áhított típust.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 03. 04. 21:05

A főbejárat melleti étterem előtti kiszolgálásról a mai napon nagyon megváltozott a véleményem, süteményt szerettünk volna venni, egy hölgy állt a pultban pakolta a süteményeket, kb. 3 percig vártunk, hogy legalább ránk néz, de semmi, mikor eljöttünk a piac bejáratánál jártunk akkor kiabált utánunk, hogy az eladónak hátul van dolga.
Bocs, de ezt miért nem akkor mondta kultúrált módon amíg ott vártunk türelmesen???????????????????