Legénykert Vendéglő

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1028 Budapest, Rezeda utca 1.
Telefonszám:
+36-1-2758145
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Vendéglőnk közel 20 éve fogadja a magyaros és európai ízeket kedvelő vendégeit.
Fafűtéses kemencénkben pizzán kívül libacombot, csülköt is sütünk, de többek között ebben készítjük el a ház speciális ételeinek egy részét is.

Egyre gyorsuló világunkban mind többen érzik szükségét a tradicionális ételekhez történő visszafordulásnak. Az elmúlt időben igyekeztünk bővíteni kínálatunkat, mind a házias jellegű ételek készítése terén, mind a családi vállalkozások által megtermelt és az egykori magyaros ízvilágot bemutató - mesterséges anyagoktól mentes - élelmiszerek terén is, mely a ''Házi készítésű finomságok'' menüpont alatt található meg.

Szembesültünk azzal az egyre jobban elterjedő problémával, hogy a háziasszonyoknak a munka mellett kevesebb idejük marad a családi vacsora elkészítésére, ebben nyújt segítséget új szolgáltatásunk a ''Vacsora Szolgálat'' melyben kétféle lehetőség közül választhatja ki a kedves vendég az általa elfogyasztani kívánt ételeket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Legénykert Vendéglő
Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:52

Amikor libacombra vágyom, ide jövök. Szaftos lilakáposztával tálalt remek. Ételeik adagja hatalmas, a kisétkűek kérjenek inkább fél adagot. Kínálatukban fellelhető a drágább ízletes ételektől kezdve a szerényebb olcsóbb csemegékig minden. Mondhatnám mi szem száj ingere. Remek ez a hely a Hűvösvölgyi kirándulást követő éhség csillapítására. A Kellemes udvaron keresztül juthat be a vendég az étterembe, ahol a meleg hangulathoz faburkolat járul hozzá a kemencével a háttérben. Az egész vendéglő ízlésesen kimért és barátságos, hiba nélkül. Sőt a pizzáik is a kemencében sülnek és nem csak a látvány kedvéért tornyosul a pult mögött.

Bálint Berkes Bálint Berkes
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 11:42

a pizza ajánlott!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Fuji Japán Étterem 1021 Budapest, Csatárka utca 54.
8 értékelés
Thumbnail Dr. Hajdú Ervin István fogorvos 1037 Budapest, Bécsi út 268
27 értékelés
Thumbnail Pearl Harbor Bar & Bowling 1032 Budapest, Bécsi út 136
10 értékelés