Lecsó Gyorsétterem

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Szent István körút 10.
Telefonszám:
+36-1-3493580
Kategória:
Magyar konyha, Gyorsétterem

További információk

Ha régen evett már egy jó vadasmarhát igazi zsemlegombóccal, ha szürke hétköznapi ebédszünetét szívesen dobná fel egy hortobágyi húsos palacsintával, ha meglepné az otthoniakat mondjuk egy pacalpörkölttel, vagy akár egy töltött paprikával, vagy egyszerűen csak igazi, tápláló, vagy akár könnyű vegetáriánus, mesterséges adalékanyagokat nélkülöző fogásokra vágyik barátságos árakon, látogasson el hozzánk! Nem fogja megbánni!
Marhanyelv-koktél előételként, Tócsnis pecsenye, Csülök Pékné, Hortobágyi rakott tészta főételként, hogy csak néhányat említsünk esti étlapunkról. Tucatnyi magyaros étellel bővült kínálatunk, így már 70 féle finomság közül válogathat!
Áraink maradtak nagyon kedvezőek: 990 forintért még mindig jóllakhat nálunk, míg a legdrágább ételünk sem haladja meg a kétezer forintot!

Ebéd: önkiszolgáló gyorsétteremben
40 féle ételt felvonultató önkiszolgáló pultból válogathat. Ha nincs sok ideje ebédelni, de mégis finom, házias ízekre vágyik füstmentes környezetben, ez a legjobb választás.

Vacsora: étteremben, felszolgálással
Esténként fél 8-tól magyaros vendéglőként, a'la carte rendszerben üzemelünk: nyáron terasszal, gyors és udvarias felszolgálással, tisztességes árakkal. Ha ki akarja pihenni a nap fáradalmait egy pohár bor és gyertyafény mellett, próbálja ki este a Lecsó Magyaros Éttermet!
Első értékelő
Megnyitás
2008. 11. 03.
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Lecsó Gyorsétterem
Győrfi Alexander Győrfi Alexander
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 04. 23. 20:42

Több esetben jártam itt a Feleségemmel. Állandóan udvarias és gyors kiszolgálás, friss és finom ételek, hatalmas adagok, nagyon kedvező árak fogadtak. Az erdélyi fatányéros egyenesen zseniális, ajánlom mindenkinek!!!

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:06

Olcsó, gyors, központi. Ha három szóval kellene jellemezni a Lecsó Gyorséttermet, biztosan ezek lennének azok. Mert lehetünk mi karácsony előtt, a lecsó árai akkor is ugyanolyanok, rohanhatunk a teendőink nyomában, itt mégis érdemes időt szakítanunk egy gyors főzelékre, amit pillanatok alatt belapátolhatunk. Sok a fiatal, így mikor külföldi barátainkkal térünk be, az ízek mellett, a hangulat is lenyűgözi majd őket. Karácsony előtt, mikor kiteszik a világító soros égőket, különösen hangulatos. A lehető legegyszerűbb, mégis elégedetten, teli gyomorral távozhatunk. Esetemben azért maradt egy kis hiányérzet, bár valószínű azért, mert az otthoni koszttal csak nem ér fel, de a francia barátom maradéktalanul elégedett volt. C’est la vie!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés