Látomás

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1077 Budapest, Király utca 39
Telefonszám:
+36-1-7866659
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

A Látomásban kapható ruhák és kiegészítők gondosan válogatott, kis szériás, pret-á-porter darabok. A kínálat három-négy hetente megújul...
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Látomás
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 12. 26. 10:14

A Dohány utcai boltba járok gyakrabban, de azért ide is benézek néha. Választék és hangulat szempontjából inkább a másik boltjukra szavaznék, de itt is találtam már azért olyat, amit első látásra megszerettem.
A félrerakás tényleg működik náluk, nagyon kedvesek, viszont sajnos már ott tartunk, hogy bizony az ő ruháik és – esetemben – táskáik is szembe jönnek az utcán. Mert ha egy táskát hónapok óta folyamatosan kapkodnak el, akkor az a táska igyencsak sok emberhez eljut.

Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 17:40

A Látomást először csak a facebookon láttam. Követni kezdtem, s az egyre többet posztolt ruhás-kiegészítős-cipős-táskás képei között minden olyat megtaláltam, amit nekem szánt még az ég is. Trendi és laza és egyedi! Az egyediség szerintem nagyon fontos mert biztosan nem találkozunk szembe vele az utcán, mivel csak korlátozott számban kaphatók a darabok. Az üzlet is hangulatos, csajos és bohókás. Amit még nagyon szeretek benne, hogy nagyon aranyosak az üzletben a csajok! Ha kell tippeket adnak, mit mivel tudnak ők elképzelni, méretben is segítenek, sőt még ha a facebookon kinéztél valamit és érdeklődsz a válasz is megérkezik egy napon belül. (És ha a neten lefoglalsz valamit, egy napig megtartják neked, csak mert jófejek')
Az árarányok sem vészesek. Mint egy plázás általános női ruhaüzlet. Vannak drágábbak is persze, de az egyedi alapdarabokat párezerből meg lehet úszni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés