Látomás

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 16
Telefonszám:
+36-1-2672158
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

A Látomásban kapható ruhák és kiegészítők gondosan válogatott, kis szériás, pret-á-porter darabok. A kínálat három-négy hetente megújul...
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Látomás
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 10. 06. 17:49

Annyira, de annyira sokszor be akartam menni ide, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy hányszor bámultam sóvárogva a kirakatát a troli ablakából. Nem is olyan rég bemerészkedtem körülnézni. Vannak szép dolgaik, de némelyik ruhadarabnak az árát irreálisnak találtam. Az oké, hogy egyedi dolgok is kaphatóak náluk, viszont egy teljesen szimpla pólón/blúzon mi kerül ennyibe? Ugyanilyet veszek bármelyik divatboltban fele annyiért. Persze lehet, hogy az én "egyedi" megfogalmazásommal van a probléma.
Szóval a Látomást annyira nem az én pénztárcámhoz találták ki, de ha egyszer belezúgok valamelyik tényleg különleges darabjába, még az is elképzelhető, hogy megveszem.

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:28

Azért jók a Látomásos ruhák, mert egyrészt klasszikusan időtállóak, másrészt viszont minden egyes ruhadarabnak van valami sajátossága, egy pici csavar, amitől mégis egyedi lesz. Nagyjából ez is lehet a cél, melyet a (magyar) tervezők kitűztek maguk elé. Női ruhákat két üzlethelyiségben, míg férfiruhákat egy helyen árulnak. Ha bemegyek, majdnem biztos, hogy megakad valamin a szemem, legyen az nadrág, póló, zakó, táska, cipő vagy kiegészítő. Gyönyörű nyakláncaik vannak, melyek biztosan nem jönnek szembe az utcán. Ami fontos még, hogy annak ellenére, hogy ezek a dolgok kategóriájukat tekintve designer holmiknak számítanak, a Látomás kimondottan elérhető, jó áron kínálja minőségi darabjait.

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 11:30

Ha valaki másra vágyik, mint a megszokott ruhadarabok a boltokban, akkor itt biztosan nem fog csalódni. Nekem főként a kiegészítők nyerték el a tetszésemet, mindig olyan különleges ékszereket látok, akárhányszor megyek az üzletbe. A másik kedvenceim a táskák, hiszen például ennyire sok borítéktáskát egy helyen nem is láttam még máshol. Persze sosem jövök el üres kézzel, hiszen mindig találok valamit, ami nélkül "nem élhetek tovább", és ami a legjobb, hogy igen kedvező áron van. Valamilyen leárazásba általában belefutok, úgyhogy szerintem az ár/érték arány mesés. A bolt felett van a műhely, ahol a különleges darabok születnek, ilyen kuriózummal nem sok helyen találkozni. A Látomás név nagyon találó és a márka egyedülállóságát jelképezi. Mindig szívesen megyek be ebbe a kis ékszerdobozba.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés