Lalibela Étterem

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Jókai utca 40
Telefonszám:
+36-1-2692480
Kategória:
Afrikai étterem

További információk

Az Lalibela Étterem Magyarországon egyedülálló specialitását az egzotikus ínyencfalatok jelentik, visszatérő vendégeink keresik etióp ételkülönlegességeinket, amelyek már az előételeknél is eltérnek a megszokottól. Az etióp konyhaművészet – amely lényegében egyet jelent Afrika gasztronómiájával – rangos helyet vívott ki magának a világban. Az etióp éttermek New York vagy London legfelkapottabb vendéglői közé tartoznak. Ugyanezzel az élménnyel gazdagodhatnak, ha ellátogatnak éttermünkbe.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Lalibela Étterem
Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2015. 07. 08. 12:01

Ugyan már írtam véleményt az étteremről másfél éve, most némi módosítással szeretnék élni. Sajnálom, hogy már nincs egész nap svédasztal, és azt hiszem hétvégén is csak az étlapról lehet válogatni, viszont amint belépsz, isteni gyrost és hambit lehet kapni. :) Frissen sütik a husit, a gyros hús kétszer is meg van sütve, másodjára vaslapon, ami nagyszerű ízt és frissességet ad az ételnek. Az adagok közül is lehet választani. Nagyon fini, a csípős szósz eszméletlen jól csíp, imádom. Ajánlom mindenkinek, viszont a svédasztal hiánya miatt ezúttal csak 4 csillagot kap tőlem.

Ja, a kiszolgálásról annyit, hogy nagyon jó fejek, mosolygós fiatalok segítenek az étel választásában.

Zádor Marianna Zádor Marianna
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 30. 22:28

Kellemes hely, udvarias és gyors kiszolgálás jellemző. Újdonság a korlátlan fogyasztás, nagyon jó áron, így kiszámítható költségek. Bőséges választék, jó választás lehet baráti társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak.

Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 12. 10. 21:11

Eddig kétszer jártam párommal az étteremben, biztos vagyok benne, hogy törzshelyünk lesz. Az ételek kitűnőek, hál'Istennek tömeg sincs, kényelmes, a kiszolgálás pedig maximális pontot érdemel. Nagyon kedvesek a lányok; amikor csak szükség van rájuk, hirtelen ott teremnek. :)
A környezet barátságos, afrikai hangulatot próbál közvetíteni, ez félig-meddig sikerült is.
Ami még a legfontosabb, hogy igen olcsó a hely!!! Tessék kipróbálni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Dittrich Andrea Dittrich Andrea
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 31. 11:19

Sokat járok az étterembe, imádom az etióp ételeket. Allecha wat, jedoro wat, kei wat, tibs ezeket mindenkinek ki kellene próbálnia :) A kiszolgálás udvarias, kedves, nem kell sokat várni az ételre sem. A mixtál a legjobb választás annak, aki először tér be az étterembe, mert azon a legtöbb etióp étel megtalálható. Még biztosan sokszor fogok betérni :)

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 00:29

Ismerem a tulajt,sokat szállítottam neki árut.Mindig friss alapanyagokat használnak,nagyon finomak az ételeik.Egyébként a tulajdonos Afrikai származású,Magyarországon tanult és 2 diplomája van.Udvarias kiszolgálás.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 24. 12:57

Lalibelában jártam, krokisültet rágtam...
Egyszer kuponnal tértünk be ide valamit ünnepelni, és jó döntésnek bizonyult. Azt szokták mondani, az a jó hely, ahová a "törzslakosok" is járnak. Persze itt most nem a szittya magyarokra gondolok, hanem az afro-amerikaiakra, lévén ez egy afrikai étterem. Autentikus a berendezése, simán odaképzelhetjük magunkat a Fekete Földrészre. (Bár a belső részről akkor át kellett ülnünk a külsőbe, mert egy lelkes focirajongó épp itt akart szurkolni a kiskunborzasztói FC-nek.)
Aki alapvetően jobban szereti az (aranyos) állatokat simogatni, mint megenni, de szereti a különlegességeket, az kóstolja meg a krokodil steak-et. Érdemes találgatni, melyik részéből készül, nekem sikerült rájönni.:) A felszolgálók is kedvesek, mosolygósak, nem éreztették velünk, hogy alacsonyabb rendűek lennénk, csak mert kuponnal jöttünk. Ha nem tudjuk, milyen ital passzol az ételhez, vagy hogy egyáltalán mit is válasszunk, nyugodtan kérdezzük meg őket, mert eléggé otthon vannak a témában.