Laguna Fürdőszoba Áruház

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
9028 Győr, Régi Veszprémi u.10.
Telefonszám:
+36-96-515355
Kategória:
Lakberendezés, Építőanyag

További információk

A Laguna fürdőszoba szalon 1992 óta foglalkozik fürdőszoba burkolatok (csempék, járólapok, dekorelemek) és berendezések (kádak, zuhanykabinok, zuhanypanelek, bútorok, csaptelepek stb.) forgalmazásával. Termékeink túlnyomó részét Olaszországból, illetve Spanyolországból közvetlenül a gyártóktól importáljuk, így vásárlóink számára kedvező árakat, de egyben magas minőséget tudunk biztosítani. Lakberendezőink számítógépes és kézi látványterv-készítéssel segítik, hogy elképzelései valóra válhassanak. Szakképzett, tapasztalt eladóink, pedig megkönnyítik a választást a sokféle burkolat között, illetve a szükséges mennyiség kiszámításában is segítséget nyújtanak.

Minőségi akciós Zalakerámia burkolat, olasz, spanyol járólap, csempe, Hansgrohe csaptelep, fürdőszoba bútor, kád, zuhanykabin kapható fürdőszoba áruházunkban.

Győri üzletünkben vállaljuk családi házak, kereskedelmi üzletek, ipari csarnokok, egyéb projektek komplett burkolási és egyéb felújítási munkáit.

Nálunk mindenre találhat megoldást az Ön igényeire szabva!

Segítünk a választásban, a tervezésben, a kivitelezésben. Ami biztos van nálunk: jó szakemberek, hozzáértő segítség, pontos tervezés, minőségi termékek, sérülésmentes szállítás, gyors logisztika.

Laguna Fürdőszoba Áruház - megoldások egyedi igényeinek megfelelően, elérhető áron!

Laguna Fürdőszoba Áruház - Megoldások a fürdőszobában...

Fürdőszobai termékek kis- és nagykereskedés.

fürdőszoba, csaptelep, csempe, kád, fürdőkád, WC, mosdó, bidé, zuhany, zuhanypanel, zuhanykabin, zuhanytálca, gőzkabin, hidromasszázs, masszázsmedence, medence, jakuzzi, jacuzzi, szaniter, járólap, burkolat, fürdőszoba bútor, csap, laguna, fürdőszobaszalon, áruház, győr, akció, akciós, zalakerámia, alföldi, olasz, spanyol, mapei, hansgrohe, burkolás, hidegburkolás, segédanyag

P.R. Fürdőszoba Kft. - Laguna Fürdőszoba Áruház
Kis és nagykereskedelem
9028 Győr, Régi Veszprémi út.10.
Nagyker : +36-96/434-868, 416-379
Áruház : +36-96/515-355, 515-356
Fax : +36-96/515-359
Weboldal : www.lagunafurdoszoba.hu
Email : info(kukac)lagunafurdoszoba.hu
Megnyitás
1992
Fizetési módok: Előleg utalás+utánvét, Készpénz
Parkolás: Saját parkoló, Utcán, ingyen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Laguna Fürdőszoba Áruház
Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 08. 13:12

Konyhába szerettem volna csempét vásásrolni,a nagyon nagy választékból eladók segítségével és szakértelmével sikerült szép konyhacsempét kiválasztanom. Nagy meglepetésemre rengeteg csempét, járólapot mutattak.Szóba jött a csempém megvásárlása közben a már nem túl jól működő csipegő csepegő csapjaim , amiket már szerettem volna kicserélni .Így egy időben a csempével meg tudtam vásárolni a csapokat is , ami már régebb óta be volt tervezve. Nagy választék és kedves kiszolgálás miatt mindenkinek tudom ajánlani .

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 23. 17:20

Én csak egy mosdó csapért mentem be, de olyan kedvesek, segítőkészek voltak az eladók(egyszeree kettő is segített), hogy a többi dolgot is itt vettem meg a fürdőszobámhoz(mosdó, kád, zuhany, burkolat és ragasztó). Így még plusz kedvezményt is kaptam. Másnak is csak ajánlani tudom, igaz negyedórás elfoglaltságom így egy egész délelőttre duzzadt(nagy az áruház, sok termékkel), de megérte!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
13 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés